- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Zawsze_i_na_zawsze
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 533
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
0
Neutralna
Znajomi
Zawsze_i_na_zawsze nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Co wybrać HP Pavilion dv7-4025ew
08 09 2010 - 20:11
W jednym i drugim przypadku jest identyczna karta graficzna. Wydajność między jednym, a drugim jest porównywalna. Jednak ja wybrałbym model HP Pavilion dv7-4025ew ze względu na wydajniejszy procesor - Intel® Core™ i5-450M 2,4 GHz.
W temacie: [Inne] Jak zaczeła się wasza przygoda z Językami?
08 09 2010 - 19:54
Na początku myślę, że najlepiej zapoznać się choćby z najważniejszymi zasadami HTML, po czym przejść do PHP. Do nauki PHP polecam choćby książkę pt. "PHP i MySQL Tworzenie stron WWW", w której dosyć fajnie opisane zostały zasady tworzenia formularzy i stopniowo pokazuje jak budować wielkie dynamiczne projekty witryn www.
W temacie: Napęd CD,nie odczytuje płyt i ich nie wykrywa [?]
08 09 2010 - 19:45
Wejdź w menadżera urządzeń i sprawdź, czy poprawnie zainstalowany jest sterownik do CD-ROM (na pulpicie prawy przyciskiem myszy kliknij w ikonę "Komputer" i wybierz "właściwości" kolejno wybierz "Menedżer urządzeń"). Jeżeli zauważysz żółty wykrzyknik przy rozwinięciu zakładki "Stacje dysków CD-ROM/DVD", to musisz od nowa zainstalować sterownik bądź go zaktualizować.
W temacie: Zarządzanie kontami Windows z poziomu Ubuntu
08 09 2010 - 19:32
Skorzystaj z programu Office NT Password & Registry Editor - działa na Windows 7 (32 i 64bit).
Program łatwy w obsłudze po nagraniu na płytę i odpaleniu programu w dosie - ogranicza się do:
1. kliknij "enter"
2. Wybierz partycje, gdzie zainstalowany jest system
3. Usuwanie hasła - kliknij "enter"
4. Potwierdź chęć usunięcia hasła kliknij "1"
Program łatwy w obsłudze po nagraniu na płytę i odpaleniu programu w dosie - ogranicza się do:
1. kliknij "enter"
2. Wybierz partycje, gdzie zainstalowany jest system
3. Usuwanie hasła - kliknij "enter"
4. Potwierdź chęć usunięcia hasła kliknij "1"
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Zawsze_i_na_zawsze
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość