Skocz do zawartości

Zathanel

OFFLINE Ostatnio: 08 05 2008 14:02
-----

Moje posty

W temacie: Crash dump

07 05 2008 - 18:47

Hmm... gdybym kupil tego lapa w Polsce lub miał miedzynarodową gwarancję to bym go zaniosł. Serwis to ostateczność, gdyż jak nie bede mial kompa (przede wszystkim netu) to bedzie krucho. Wiecie jak sie dzisiaj pracuje. Dwa, to nie jest cos, co uniemożliwia mi normalna praca. Czasami po prostu meczy. Inne serwisy toloteria. Zaszedlem przy okazji to typa, a ten z jakąs wyjątkową powagą a wrecz przerażeniem wymalowanym na twarzy spytał się : Moze ma pan wirusa? Rece mi opadły..... Coz, dzieki za pomoc.

07 05 2008 - 17:26

Sprawdzilem narzedziem z panelu oraz jednym z tych programów. Wszystko jest w porzadku. To nie jest kwestia pamieci (moj znajomy mial podobny problem i wyjmowanie ramu bylo jedynym sposobem zeby uruchomic kompa, ale w moim przypadku to nie to). Chodzi mi o to, czy kilka pobierających sporo energii urzadzen, podłączonych do komputera może sprawić skoki, które skutkują "driver_power_failure". W starszych lapach np. zeby podłączyc blueconnecta usb trzeba odinstalowac cd-rom, gdyż kolektora nie jest w stanie zasilic obu urzadzen. Czy te wszystkie gadzety, które mam u siebie, moga wywolywac takie problemy. Naprawde, fajnie by bylo gdyby ktos mi podpowiedzial, bo to sie staje irytujące...

27 04 2008 - 15:56

Nikt mi nic nie podpowie?