Mam Xbox'a 360 Premium z pełnym zestawem (dysk 20GB+ bezprzewodowy kontroler + cale okablowanie+ to co oryginalnie w komplecie

), problem jest w tym ze konsola zostala uszkodzona, a mianowicie spalil się sensor na kartcie grafiki od wypuszczania sygnału wideo do kabla AV, stad w praktyce wyglada to tak że konsola działa normalnie ale nie ma obrazu. W głośnikach jest normalnie dzwiek, sama konsola chodzi bez zarzutu. Jest przerobiona flashem Xtreme 5.3 dzieki czemu czyta kopie zapasowe, pozatym wszystko w 100% sprawne. Koszt naprawy oscyluje w granicach 150zł. Chetnie zamienie spowrotem na PC'ta(bez monitora) , lub oddam za niewielkie pieniądze jeśli ktoś bedzie chciał. Konsola ma rok czasu.
Jeśli znalazłby się chętny na zamiane interesowałaby mnie jakaś konfiguracja w stylu Athlon XP 2500+, grafika 128mb... (lub coś do tego zbliżone)
ps. konsola w stanie w jakim jest teraz jest warta ok 500-600zł (oczywiście cały komplet)
kontakt: szybki708@wp.pl
moge wysłać zdjęcia itd jesli ktos bedzie chcial.
Nie naprawiam bo i tak malo używalem, sensor spałil sie prawdopodobnie z jego wady fabrycznej:( bardziej by mnie interesował komputer. Pozdrawiam