Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zakup urzadzenia wielofunkcyjnego- HP czy LEXMARK?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 am93

am93

Początkujący

• 20 postów

Napisano 01 04 2008 - 18:45

Witam,
zamierzam kupić urządzenie wielofunkcyjne do ok 250zł. Teraz moje pyt. czy Lexmark czy Hp? może jakieś wasze propozycje?

pozdro <_<

• 0

#2 sklsk

sklsk

Stały użytkownik

• 232 postów

Napisano 01 04 2008 - 19:05

w tej cenie niestety nie masz zbyt dużego wyboru.
sam użytkuję hp 2180, do podstawowych zadań i przy małych oczekiwaniach spokojnie wystarcza. w przypadku jak byś mógł dołożyć nin50-100 zł to można by się było pokusić o drukarkę z troszkę lepszym skanerem.
powinieneś rozważyć również zakup również drukarek brother, w tej cenie jest kilka modeli i jakością nie odbiegają od hp

o lexmarkach nie będę wspominał, może jestem do nich uprzedzony ale nie polecam

• 0

#3 am93

am93

Początkujący

• 20 postów

Napisano 01 04 2008 - 21:36

no dołożyłbym np te 50zł, jaki wtedy model byś polecał?
  • 0

#4 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 01 04 2008 - 21:59

Witam; ja mam Lexmark X3350 i choć narzekają na drukarki tej firmy to tej firmy ci polecam czemu patrz kiedyś samsungi nagrywarki tak samo były kiepskie a teraz jedne z najlepszych, i jest prawie to samo z Lexmarkiem ale co do drukowania fotograficznego to nie jest super oraz oryginalne pojemniki są drogie w stosunku do innych pojemników innych firm.
  • 0

#5 Gram

Gram

Początkujący

• 21 postów

Napisano 02 04 2008 - 14:53

w tej cenie niestety nie masz zbyt dużego wyboru.

E tam nie ma wyboru. Jest chociażby Epson DX7450 - 4 osobne tusze po 30 zł szt (oryginały), możliwość zainstalowania czarnego o dużej pojemności. Tusze pigmentowe zapewniają rewelacyjną jakość wydruku niezależnie od nośnika przy rozsądnych kosztach użytkowania. Pozatym ma skaner i czytnik kart, jak dołożysz 50 zł to kupisz DX8450 z wyświetlaczem LCD.

Co do HP w tej cenie to maja zintegrowany tusz kolorowy (jak kończy Ci się kolor to musisz wymienić cały komplet) co jest rozwiązaniem mega nieekonomicznym. Szukaj czegoś co ma rozdzielone kolory.

I tyle mojego w tej sprawie...
  • 0

#6 bandżo

bandżo

Początkujący

• 19 postów

Napisano 30 07 2008 - 19:36

Pod uwagę brałbym HP http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=HP+DJ+F4180+AIO. Fajne urządzenie i polecam!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych