Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zakup nowego zasilacza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 mafioso12

mafioso12

Początkujący

• 54 postów

Napisano 15 08 2007 - 15:14

Spalił mi się zasilacz podczas burzy. dziwne to było - wszystkim sąsiadom w bloku popaliło cały sprzęt elektroniczny. U mnie siadł tylko zasilacz w kompie, więc chcę kupić nowy. Szkoda starego, komputer był wyłączony ale był podłączony do prądu. Listwa antyprzepięciowa ocalała, a w zasilaczu siadła elektronika (nie ma on bezpiecznika tylko jakiś układ scalony). zasilacz dobry bo modecom ATX-350GTF z PFC 350W wyprodukowany przez FSP (producenta fortrona). Planuję zakup tego zasilacza z allegro: http://allegro.pl/item223783383_legendarny...ie_gwar_6m.html

Wiem, że jest to stary typ zasilacza ale ja mam także starego kompa więc myślę, że jest dobry, tymbardziej, że jest to Fortron.

Więc zadaję ostateczne pytanie, czy jest to dobry zasilacz do mojego kompa: pł. główna mercury kobian kobp4x266, proc. Pentium4 2Ghz, k. graf. radeon x1050, 1Gb ddr ram w dwóch kościach, do tego karta sieciowa, porty usb 2.0, karta dźwiękowa, napęd dvd, nagrywarka cd-rw, stacja dyskietek, modem neostrady zasilany przez usb i czasami podłączone mp3 i pendrive. Chciałbym dodać, że chce jeszcze podkręcić kartę graficzną.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

[EDIT]

OK już kupiłem Fortrona FSP350-60MDN 350W. Chyba lepszy wybór do mojego sprzętu niż ten co pisałem wyżej i tańszy bo za 50zł z przesyłką

pozdrawiam

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych