Xp nie widzi napędu DVD.Nie widzi go także Bios.W menedżerze urządzeń też nic nie ma.Wczoraj napęd działał.Odpiąłem tylko taśmy,włączam dziś kompa i nic.Próbowałem ze zworkami,czytałem o różnych przypadkach ale to nic nie pomogło.Pomoc Microsoftu też na niewiele się zdała.Napęd się otwiera czyli się nie spalił ani nic z tych rzeczy.Pomóżcie
Xp nie widzi napędu DVD
Napisano 01 01 2007 - 16:33
Xp nie widzi napędu DVD.Nie widzi go także Bios.W menedżerze urządzeń też nic nie ma.Wczoraj napęd działał.Odpiąłem tylko taśmy,włączam dziś kompa i nic.Próbowałem ze zworkami,czytałem o różnych przypadkach ale to nic nie pomogło.Pomoc Microsoftu też na niewiele się zdała.Napęd się otwiera czyli się nie spalił ani nic z tych rzeczy.Pomóżcie
Napisano 01 01 2007 - 18:34
jak masz na gwarancji to pojdz tam gdzie kupowales i niehc Ci nareperuja czy wymiena
Napisano 01 01 2007 - 23:20
Napisano 02 01 2007 - 20:12
Pomocy!!
Napisano 02 01 2007 - 20:53
Wszystkie taśmy są OK. Niewiem co mam zrobić
![]()
Pomocy!!
Napewno ? Coś mi się widzi, że to problem taśmy... Podłącz do innej tasmy, jeżeli to nic nie da to miałeś pecha. Twoje DVD szlak trafił
Napisano 03 01 2007 - 01:36
Siema
Xp nie widzi napędu DVD.Nie widzi go także Bios.W menedżerze urządzeń też nic nie ma.Wczoraj napęd działał.Odpiąłem tylko taśmy,włączam dziś kompa i nic.Próbowałem ze zworkami,czytałem o różnych przypadkach ale to nic nie pomogło.Pomoc Microsoftu też na niewiele się zdała.Napęd się otwiera czyli się nie spalił ani nic z tych rzeczy.Pomóżcie!
xp ani bios nie widzi - czyli naped padł
jesli u kolegi dobrze dziala - to masz zle podpiety!
moze w biosie go wylaczyles? [albo caly kontroler]
poustawiaj tam na auto
aha jesli masz naped podlaczony na tasmie z innym urzadzeniem do koniecznie sprawdz zworki
Napisano 03 01 2007 - 10:13
Napisano 04 01 2007 - 12:05
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych