Skocz do zawartości

Xavier

OFFLINE Ostatnio: 12 01 2011 20:56
-----

Moje posty

W temacie: Wiele monitorów - NVIDIA - trudny problem - nagroda za rozwiązanie:)

09 09 2007 - 22:09

Zrobiłem jak radziłeś sklsk tzn. odłączyłem monitor i podłączyłem sam telewizor i o dziwo zadziałało. Należy Ci się nagroda, bo uratowałeś moją imprezę i mogłem teledyski puszczać na tv. Natomiast przy podłączonym zarówno monitorze jak i telewizorze nie da się nic zrobić tzn. każde naciśnięcie Zastosuj powoduje powrót do pojedynczego monitora. I tak kiedy próbuje wybrać monitor z listyrys 5 nie ma go tam, więc wybieram jak radzi meesha wykrywanie monitorówrys 6 i rys 7 i po przyciśnięciu przycisku Zastosuj wybór przełącza się z powrotem na pojedynczy monitor.

W temacie: Wiele monitorów - NVIDIA - trudny problem - nagroda za rozwiązanie:)

07 09 2007 - 13:05

Tak, jak najbardziej mam podpięty fizycznie telewizor do karty graficznej 4 pinowym kablem S-VIDEO w momencie prób przełączania na wiele monitorów. Nie próbowałem odłączać monitora i podłączać sam telewizor. Spróbuję jak wrócę z pracy, ale podejrzewam, że jeśli nawet to połowiczne rozwiązanie problemu. Zastanawiałem się, czy to nie problem Visty. Wcześniej miałem inny, stary komputer i starą kartę NVIDIA Geforce 2 MX pod WIN XP. Nie było najmniejszego problemu. Kupiłem nowy komputer, nową kartę, a tu taki zawód:(