Piszcie co Wam się nie podoba na forum i jakie macie pomysł, by to poprawić.
Pamiętajcie, zrzędzenie nic nie da i to od nas zależy, czy coś tutaj się zmieni, tak więc proszę, by wywiązała się tutaj rzeczowa dyskusja!

Gość_Vojt007_*

Gość_Vojt007_*

Napisano 10 02 2009 - 21:49

Gość_unitraxxx_*

Gość_unitraxxx_*

Napisano 10 02 2009 - 22:23

Napisano 10 02 2009 - 23:16

Napisano 11 02 2009 - 00:15
 Oczywiscie dla mnie, bo ja na idg jestem nowy a tweaks to pierwsze forum komputerowe w ktore sie zaangazowalem, choc troche. A dlaczego sie sypie to nie wiem sam, wszystko bylo git a teraz jakos mniej tematow, pogaduchy zamkneli, znow otworzyli, atmosferka sie tez skwasila przez geronimoo, odejscia ze sluzby modow, Plusa i Bardocka. A do administracji zalow nie mam, bo wiadomo ludzie mlodzi sie rozwijaja, ucza, pracuja, nie zawsze maja czas do poswiecenia itd.
 Oczywiscie dla mnie, bo ja na idg jestem nowy a tweaks to pierwsze forum komputerowe w ktore sie zaangazowalem, choc troche. A dlaczego sie sypie to nie wiem sam, wszystko bylo git a teraz jakos mniej tematow, pogaduchy zamkneli, znow otworzyli, atmosferka sie tez skwasila przez geronimoo, odejscia ze sluzby modow, Plusa i Bardocka. A do administracji zalow nie mam, bo wiadomo ludzie mlodzi sie rozwijaja, ucza, pracuja, nie zawsze maja czas do poswiecenia itd.

Napisano 11 02 2009 - 00:23

Napisano 11 02 2009 - 11:50

Napisano 11 02 2009 - 16:16
Więcej do powiedzenia nie miał.Na życzenie zamykam temat.

Napisano 11 02 2009 - 16:30

Napisano 11 02 2009 - 17:23

Napisano 12 02 2009 - 01:16

Napisano 12 02 2009 - 01:49

Napisano 12 02 2009 - 01:50

Napisano 12 02 2009 - 01:56
 Chinka jak masz pomysły to dawaj, chętnie posłuchamy..
 Chinka jak masz pomysły to dawaj, chętnie posłuchamy..

Napisano 12 02 2009 - 01:57
 Może to nie etyczne co napisałem i wkużające ale taka jest prawda, mają władzę na userami ale nie mają możliwości działania. A to zniechęca po pewnym czasie, bo nawet banowanie/karanie może zbrzydnąć, jak nic po za tym nie można zrobić. Założę się że każdy zmoderatorów chciałby przyciągnąć jak nawiękasz liczbę userów do działów nad którymi ma możność moderowania. Mało tego widać że niektóre tematy mają jakby dwóch moderatoów którzy mają inne tematy plus jeden wspólny, to dogadają się i coś dobrego na pewno wymyślą aby ten współny temat też miał swych usreów.
 Może to nie etyczne co napisałem i wkużające ale taka jest prawda, mają władzę na userami ale nie mają możliwości działania. A to zniechęca po pewnym czasie, bo nawet banowanie/karanie może zbrzydnąć, jak nic po za tym nie można zrobić. Założę się że każdy zmoderatorów chciałby przyciągnąć jak nawiękasz liczbę userów do działów nad którymi ma możność moderowania. Mało tego widać że niektóre tematy mają jakby dwóch moderatoów którzy mają inne tematy plus jeden wspólny, to dogadają się i coś dobrego na pewno wymyślą aby ten współny temat też miał swych usreów. 

Napisano 12 02 2009 - 02:10

Napisano 12 02 2009 - 02:12

Napisano 12 02 2009 - 02:14

Napisano 12 02 2009 - 02:51
 Pozostałe urządzenia
 			 				Pozostałe urządzenia 				 

Napisano 12 02 2009 - 10:44
Jeżeli wszystko jest posprzątane to co stoi na przeszkodzie żeby pogawędzić?Ajć, to że wiele się nie dzieje to zasługa samych moderatorów, których aktywność ograniczyła się ostatnio do pogaduch.
W dziale ekipy masz kilkustronicowe tematy z pomysłami, najpierw te poczytaj.Chinka jak masz pomysły to dawaj, chętnie posłuchamy..
Dobrze prawi.forum to nie tylko sztywne miejsce, gdzie działa zasada pytanie-odpowiedź. To swego rodzaju społeczność, którą tworzą stali userzy.
 Gość_Vojt007_*

Gość_Vojt007_*

Napisano 12 02 2009 - 14:16
 A może coś mnie/nas (moderatorów) ominęło, bo nic nie wspominałeś o poważnych zmianach.
 A może coś mnie/nas (moderatorów) ominęło, bo nic nie wspominałeś o poważnych zmianach. 0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych