Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wyłącza sie panel sterowania w Viscie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Only4Djs

Only4Djs

Nowy

• 1 postów

Napisano 27 01 2008 - 13:02

Dokładnie jak chcę włączyć panel sterowania pokazuje mi sie taki komunikat i koniec :
"Program ekspolrator windows przestał działać" Wiadomo restartuje mi sie cały ekran i wyłacza połowe procesów, próbowałem w trybie awaryjnym też nie idzie , zrobiłem nawet aktualizacje takze nie pomogło.Nie mam pojęcia co jest Vista home premium na laptopie.Reszta chodzi bez zarzutu.Dzięki za wszelką pomoc.

• 0

#2 blaszka

blaszka

Nowy

• 2 postów

Napisano 01 02 2008 - 02:29

Dokładnie jak chcę włączyć panel sterowania pokazuje mi sie taki komunikat i koniec :
"Program ekspolrator windows przestał działać" Wiadomo restartuje mi sie cały ekran i wyłacza połowe procesów, próbowałem w trybie awaryjnym też nie idzie , zrobiłem nawet aktualizacje takze nie pomogło.Nie mam pojęcia co jest Vista home premium na laptopie.Reszta chodzi bez zarzutu.Dzięki za wszelką pomoc.

Witam

Mam dokladnie ten sam problem już drugi raz 3 dni temu przeinstalowalem system - pomoglo, ale dzis znowu objawy wrócily:
"Program ekspolrator windows przestał działać"

Prosze o pomoc
pozdrawiam
Marcin

• 0

#3 kurio

kurio

Pan

• 282 postów

Napisano 02 02 2008 - 01:42

start->uruchom->explorer.exe?
dopisac explorer.exe do programow startowych?

Nie wiem nie znam dobrze visty.
  • 0

#4 blaszka

blaszka

Nowy

• 2 postów

Napisano 02 02 2008 - 02:11

start->uruchom->explorer.exe?
dopisac explorer.exe do programow startowych?

Nie wiem nie znam dobrze visty.

chyba nie bardzo bo kiedy w uruchom wpisuje "explorer.exe" otwiera mi sie okno "Moje dokumenty"
...ale dziekuje za checi :P

Powiem wiecej...:P Zainstalowałem nowy system 2 godziny temu... zainstalowalem od nowa winampa,skype,winrar itd.. i co??
I 10 min. temu pojawil mi sie znow komunikat ze "Program ekspolrator windows przestał działać" podczas wchodzenia w panel oczywiscie.
Dodatkowo nie mozna wejsc w "centrum sieci i udostepniania" pojaiwa sie taki sam komunikat "Program ekspolrator windows przestał działać"

nadal prosze o pomoc lub wskazówki ;)
  • 0

#5 ConraDOS

ConraDOS

Nowy

• 1 postów

Napisano 10 09 2008 - 10:24

Mam identyczny problem z uruchomieniem Panelu Sterownia. Udało się Wam uporać z problemem?
Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś już to rozwiązał!

Pozdrawim

Odinstalowałem "Firebird serwer" i wszystko wróciło do normy!Dołączona grafika

Pozdrawiam

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych