Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wykrzyknik KD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 BKN

BKN

Początkujący

• 10 postów

Napisano 24 09 2008 - 22:33

Siema szukalem troche ale nic nie znalazlem na ten temat oglnie kazdy pyta si eczy jest wykrzyknik ale odp brzmi ze nie u mnie ze tak i wiem ze to niby sterowniki, ale po dzisiaejszym formacie nie moge zainstalowac sterownikow ktore wczesniej dzialaly po restarcie winam pokazuje blad a wczeniej wspomniany wykrzyknik w zoltym koleczku tez nieciekawie wyglada. Moja plyta glowna to AsRock K7VT2 Via AC'97 Enhanced Audio Controller. Nie ma ikonki glosnika w pasku instalowalem stery z 3 razy nei wiem o co kaman pozdro.

niech ktos hlpnie dodam ze unistalowalem kodeki zainstalowalem od nowa stery do karty ale nic si enie zmienia win pokazuje ze znalazl nowy sprzet i ze nie ualo sie zainstalowac a po instalacji sterow ciagle jest ten wykrzyknik..

• 0

#2 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 25 09 2008 - 09:34

Instalowałeś sterowniki stąd: http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=K7VT2 ?

• 0

#3 BKN

BKN

Początkujący

• 10 postów

Napisano 25 09 2008 - 16:08

tak instalowalem je pozatym one dzaialay przed formatem normalnie tylko teraz ich nie odnajduje komp czy np antyvir mogl usunac jakeis pliki zwiazane z audio? bo ogolnie nawet gdy po formacie robie scana avastem to mam sporo wirow koles mowi ze moze usuwa czasec plikow systemowych zwiazanych z siecia itd... sprobouje wsadzic plyte z winem i naprawic zobaczymy moze to cs da:) pzdr

Dalej nie dzaiala znalalem arta bo wyskakiwal mi blad z 16 bitowym podstawinikiem scaignalem cos ainstalowalem 4in1 pozniej dzwiek i dalej mam ten wykrzyknik...
  • 0

#4 Parry

Parry

Kobieciarz

• 325 postów

Napisano 25 09 2008 - 16:09

Wykrzyknik w żółtym kółku... Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem... A może masz awarie sprzetu???
  • 0

#5 BKN

BKN

Początkujący

• 10 postów

Napisano 25 09 2008 - 16:26

nie wiem moze chcoaz to zintegrowana karta i ogolnie cizko cos z tym zrobic pozatym osotanio dzialalo:P wiec chyba nie a ten wykrzyknik oznacza teoretycznie brak sterownikow ale ja je insstaluje a on wciaz ich nie widzi PS. jest tam takei cos jak kontroler multimediow a nie Via'97... tego nei ma wcale...
  • 0

#6 kurio

kurio

Pan

• 282 postów

Napisano 26 09 2008 - 18:00

Sterownik do tej 'kochanej' karty znajdziesz na plytce dolaczonej do opakowania plyty glownej.
Wsadz CD do napedu ppm->otworz i tam musisz sobie poszukac. Mialem mjuz kilka razy problem z instalacja automatyczna tych sterow. Wszystko sie ladnie instalowalo oprucz tych od dzwiekowej.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych