Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybory

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Piksel

Piksel

Pax et Bonum...

• 257 postów

Napisano 22 10 2007 - 20:57

PO - Partia zwycięska ok. 42%
PiS - drugie miejsce ok. 32%
LiD - trzecie miejsce ok. 13%
PSL - dostało sie do parlamentu z ok. 9% poparciem

Dane z godziny 12.20

To dobrze, że Polacy nie wierzą już Samoobronie i LPR - wystarczająco już ośmieszyli nasz naród i doprowadzili politykę i gospodarkę razem z PiS-em. Gdyby nie postawa Polaków w trakcie II WŚ i gdyby nie największy z największych Jan Paweł II - Papież Polak prawdopodobnie nigdy nie powiedziałbym ze szczerością - jestem dumny, że jestem Polakiem, bo polska polityka ostatnie dwa lata stałą się krótko powiedziawszy polityką dwóch braci pchających kasę w kieszenie własne i parlamentarnych kolegów, przy czym ośmieszające Polskę w Europie i poza nią.

Miejmy nadzieję, że nowy rząd będzie lepiej sprawował tę władzę i chociażby lekko wyprowadzi nasz kraj z dołka gospodarczego. Powstanie koalicja - prawdopodobnie PO z PSL albo z LiD (nikłe szanse). I mam taka nadzieje, że nie będzie takich JAJ i cyrków jak w ubiegłych dwóch latach. Jednym z objawów tego burdelu była chociażby durna ustawa odnośnie rejestracji stron w sądach.

Kto zostanie marszałkiem sejmu?

Za poprzedniego sejmu śmiałbym dać takie ogłoszenie do gazety:

Poszukiwany były dyrektor biura matrymonialnego do pracy jako Marszałek Sejmu. Kwalifikacje: Umiejętność ogarnięcia burdelu.

Teraz miejmy nadzieje takich ogłoszeń do gazety dawać nie będzie trzeba.

Jako fan F1 liczę na wybudowanie w Gdańsku toru w szczególności, że przyszły premier jest rodowitym Gdańszczaninem, Miejmy nadzieję nie ośmieszymy się także z Euro 2012 bo przez najbliższe 4 lata, albo je porządnie zorganizujemy, albo spieprzymy wszystko i ośmieszymy się przed całą Europą - śmiem rzec, że byłoby tak, gdyby minister Fotyga dalej siedziała na swoim stołku.

Ale jedna rzecz już mnie smuci - ponad 30% Polaków ma klapki na oczach i nie widzi co zrobił z tym krajem poprzedni rząd

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych