Za niedługo będę wymieniał telefon. Wacham się pomiędzy modelami wymienionymi w tytule. Chciałbym już trochę bardziej zawężyć pole działania i wyłonić idealny telefon (dla mnie).
Więc tak: telefon musi mieć b. dobry wyświetlacz - to priorytet. Drugim ważnym elementem jest jakść wykonania, trzecia- WiFi, choć bez tego mogę sie obejść. Symbiana też bym preferował, ponieważ nie wątpliwie ułatwia pracę (mimo, że wszyscy twierdzą, że jest ciężki w obsłudze - bzdura).
Przejdźmy do modeli:
Najbardziej odpowiadałaby mi E61i, ponieważ ma świetny wyświetlacz, WiFi, Symbiana, i jest dobrze wykonana. Niestety za droga.
Nokia E65 najbardziej mnie kusi wyglądem. Jest elegancka i ma metalowe wstawki. Bebechy od E61i. Jedyno mnie martwi - nie jest ona najwydajniejsza. E61i jestem w stanie to wybaczyć ze względu na wyświetlacz.
Nokia 6120c jest szybka, ma b. dobry wyświetlacz, niestety brak WiFi no i nie wiem jak z jakością. Cena przekonuje najbardziej. Na pewno jeśli nie będę miał tyle funduszy ile przewiduję to na pewno zdecyduje się na ten model.
Reszta modeli to już takie moje "warjacje". 6500c jest na pewno b. dobrze wykonana. Ma wbudowaną pamięć co jest dla mnie dużym plusem (nie lubie takich "podziurawionych telefonów, gdzie z każdej strony są jakieś gniazda/sloty). Niestety cena nie adekwatna do możliwości.
Prada to już nie wiem skąd mi się wzięła. Wygląda fajnie - jak z kosmosu. Na pewno bym się wyróżniał, ale obsługiwanie takiego telefonu jest z pewnością nie wygodne, ponieważ trzebaby jeździć palcem po całym telefonie.
Jaki wybralibyście wy telefon? Może macie jakieđ inne propoyzcje?

Temat jest zamknięty