Witam wszystkich. Mam problem z neostrada. Wczoraj zainstalowalem windowsa home.. po instalacji sterowników do modemu speedtouch 330 i zalogowaniu sie w systemie telekomunikacji ustanowiłem połączenie, które trwało z 15-20 min... sądziłem, że to wina zle zainstalowanych sterowników etc. Postanowiłem przejsc na Win. XP Prof. Niestety tutaj to samo. Po kilkunastu minutach połączenie zostaje wybite ale ikonka w tray'u dalej sygnalizuje połączenie.. klikając na nią dwa razy powinno otworzyc sie okno z inf o połaczeniu. Pojawia sie ono na pare sekund po czym znika. Aplikacja dostepowa neostrady sądzi ze jest dalej połączona lecz w przeglądarkach nie wyswietlają sie strony(komunikat firefox'a: połaczenie zresetowane) Autoconnect Wyswietla Log: Brak Wpisu Do Książki telefonicznej. Aby wznowić połączenie musze resetowac komputer. Miałem kiedyś taki przypadek ale po resecie wszystko śmigało i nie było juz tego problemu. Nie wiecie moze co sie dzieje..? Pozdrawiam. EDIT: Załączam screeny W
Może nic nie wniosę do tematu, ale osobiście wywaliłbym te sterowniki wraz z tym sprzętem i łączyłbym się przez router. Nie trzeba byłoby przynajmniej codziennie włączać aplikacji, która powoduje, że możemy łączyć się z internetem przez neo .