Wpadłem na świetny pomysł stworzenia myszki
Rozpoczęty przez
maciej0227
, 22 04 2007 21:56
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 04 2007 - 21:56
HEj. Tak sobie siedzie i siedze, i mysle , i myśle, i zaciekawiło mnie to dlaczego nie ma myszki takiej jak większy pandrive z sensorem laserowym 0,5 byłoby elektroniki, drógie 0,5 bateri (oczywiście urządzenie byłoby bezprzewodowe). Trzymało bys się jak normalny długopis i tak samo obsługiwało. Po jednym boku byłby lewy przycisk, a po drógim prawy. Scrol byłby na środku. Niewiem może ktoś z jakiejś firmy produkującej myszki zobaczy ten artykuł i zainteresuje się nim... Fajna byłaby taka myszka baaaardzo (sam byłbym ją kupił nawet za 300 zł)
Moje gg 6919644
E - mail maciej0227@wp.pl
Zastrzegam sobie ten pomysł tylko i wyłącznie do siebie, chyba że ktoś zdecydowałby że da ten pomysł jakiejś firmie (wtedy musiałby skontaktować się ze mną)
Moje gg 6919644
E - mail maciej0227@wp.pl
Zastrzegam sobie ten pomysł tylko i wyłącznie do siebie, chyba że ktoś zdecydowałby że da ten pomysł jakiejś firmie (wtedy musiałby skontaktować się ze mną)
Napisano 22 04 2007 - 22:44
To jest najlepsze z całej wypowiedzi
A tak na poważnie to do czego miałaby być taka mała mysz? Bo nie wyobrażam sobie pracy np. w aplikacjach graficznych na czymś takim. Do gier? - szczerze to wolałbym skończyć z grami
---
Pozdrawiam
Hugster
Napisano 23 04 2007 - 09:23
Te zastrzeżenie to wiesz co sobie z nim możesz zrobić
Żadnych praw Ci nie daje, dopóki nie pójdziesz z pomysłem do urzędu patentowego.
A pomysł za pewnie fajny i super bo Ty go napisałeś? Dla mnie to byłoby wielce nieporęczne urządzenie.
A pomysł za pewnie fajny i super bo Ty go napisałeś? Dla mnie to byłoby wielce nieporęczne urządzenie.
Napisano 23 04 2007 - 10:48
Te zastrzeżenie to wiesz co sobie z nim możesz zrobić
Żadnych praw Ci nie daje, dopóki nie pójdziesz z pomysłem do urzędu patentowego.
@Kai więc właśnie dlatego wyrażenie 'paragraf patentowy' jest w cudzysłowie
---
Pozdrawiam
Hugster
Napisano 23 04 2007 - 11:15
Hugster wiem o co Ci chodziło@Kai więc właśnie dlatego wyrażenie 'paragraf patentowy' jest w cudzysłowie
Napisano 25 05 2007 - 18:40
Wprawdzie wątek już stary, ale teraz go dopiero "znalazłem".
Widać autor wątku oraz odpowiadający nigdy nie mieli do czynienia z TABLET-em! Dokładnie te funkcje ma pisak tabletu. Działa nie tylko jako pisak ale także jako mysz. Też ma w obudowie przyciski "lewy" i "prawy", a przesuwanie po tablecie dziła jako scroll.
Jedynie technologia nie jest laserowa...
Widać autor wątku oraz odpowiadający nigdy nie mieli do czynienia z TABLET-em! Dokładnie te funkcje ma pisak tabletu. Działa nie tylko jako pisak ale także jako mysz. Też ma w obudowie przyciski "lewy" i "prawy", a przesuwanie po tablecie dziła jako scroll.
Jedynie technologia nie jest laserowa...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych