Sformatuj partycję systemową programem GParted lub tym :SuperFdisk , robisz format partycji C i partycji wolnej free 8MB łączysz je i format pierwszy pod Linux-a potem powtarzasz operację tak samo tylko pod system Windowsa. W czasie instalacji systemu już wciskasz klawisz rezygnacji z formatowania bo już masz zrobiony format.
Jak by co to poniżej w masz podany temat optymalizacja i konserwacja komputera i zapoznaj się z tematem pierwszym .
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: Wojtek5211
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 1 320
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
6182632
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Xp
0
Neutralna
Znajomi
Wojtek5211 nie posiada znajomych
#237499 Mam problem z sformatowaniem Windows'a Xp
Napisane przez
brutus3
w 15 09 2011 - 20:35
#237515 Mam problem z sformatowaniem Windows'a Xp
Napisane przez
brutus3
w 16 09 2011 - 08:14
Nie jest jeszcze jedno, grzebanie w rejestrach, lecz skąd ja mogę wiedzieć że dany gościu jest na tyle bystry że grzebiąc w rejestrach nie pogorszy sytuacji.
Po drugie jeśli już jest ktoś na takim poziomie że grzebiąc w rejestrach nie na rozrabia to nie pisze aby mu pomóc, tylko naprawia.
Osoby piszące o pomocy z reguły są zielone w pełnej obsłudze komputera bo nie wystarczy wiedzieć jak go się włącza, wyłącza, uruchamia programy i je obsługuje.
Taka obsługa to jest standard, podstawa, sprawa usuwania awarii jaka może wystąpić w czasie użytkowania komputera to już wyższy stopień jazdy.
I po trzecie przeciętnego użytkownika nie interesuje grzebanie w komputerze a zwłaszcza w oprogramowaniu, przeciętnego użytkownika interesuje jedno. Po włączeniu/uruchomieniu komputera ma on działać bez awaryjnie i nie zawsze mu się chce czy ma czas na grzebanie w oprogramowaniu czy komputerze by usunąć awarię.
Tym bardziej że to wymaga wpierw poznania oprogramowania.
Dlatego podaję najkrótszą drogę do usunięcia problemu i nie marnowania czasu na naukę.
Po drugie jeśli już jest ktoś na takim poziomie że grzebiąc w rejestrach nie na rozrabia to nie pisze aby mu pomóc, tylko naprawia.
Osoby piszące o pomocy z reguły są zielone w pełnej obsłudze komputera bo nie wystarczy wiedzieć jak go się włącza, wyłącza, uruchamia programy i je obsługuje.
Taka obsługa to jest standard, podstawa, sprawa usuwania awarii jaka może wystąpić w czasie użytkowania komputera to już wyższy stopień jazdy.
I po trzecie przeciętnego użytkownika nie interesuje grzebanie w komputerze a zwłaszcza w oprogramowaniu, przeciętnego użytkownika interesuje jedno. Po włączeniu/uruchomieniu komputera ma on działać bez awaryjnie i nie zawsze mu się chce czy ma czas na grzebanie w oprogramowaniu czy komputerze by usunąć awarię.
Tym bardziej że to wymaga wpierw poznania oprogramowania.
Dlatego podaję najkrótszą drogę do usunięcia problemu i nie marnowania czasu na naukę.
- 1
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: Wojtek5211
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość