Skocz do zawartości

Wirtualny Wojownik

OFFLINE Ostatnio: 18 01 2014 17:06
-----

Moje posty

W temacie: Zestaw komputerowy moich marzeń - 4,500

16 01 2014 - 00:33

Update

Dziękuje za cenną uwagę odnośnie socket’u.  Małe niedopatrzenie z mojej strony. Nastąpiło kilka istotnych zmian :

Procesor : Intel CORE I7-4770K 3.5GHz LGA1150

Chłodzenie : CPU Thermalright HR-02

Zdecydowałem się na konkretne OC, więc automatycznie zmiana chłodzenia na coś lepszego.

W temacie: Zestaw komputerowy moich marzeń - 4,500

15 01 2014 - 23:39

Hej dale,

Kompletnie mi nie odpowiada podany zestawik.

Dysk ssd - posiadam już, zależy mi na i7, kartę dźwiękowa dokupię w późniejszym terminie, nie chcę przepłacać za obudowę. Jednak dziękuje za prop

W temacie: Programy, które dodają spyware, PUP, toolbary itp. niechciane dodatki

27 12 2013 - 17:28

Nie rozumiem, dlaczego właściciele tak potężnego oprogramowania jak Adobe, próbują na siłę wcisnąć niczego nieświadomym użytkownikom takie śmieciowe programy...

Żałosne, mam nadzieję, że w sieci spotka się to z odpowiednim odzewem wśród użytkowników.

W temacie: komputer zamula/wirus ?

27 12 2013 - 17:24

Sprawdziłeś, czy posiadasz najnowszą aktualizację Adobe Flash Player'a? Próbowałeś na innych przeglądarkach?

W temacie: Konflikt adresów IP

27 12 2013 - 17:21

Hej,

Jeśli ipconfig znika w mgnieniu oka, nie pozwalając Ci na wykonanie screenshot'a - możesz skorzystać z Wiersza poleceń i dopiero tam wpisać ipconfig.

Strzelam w ciemno, że jest to przyczyna dla której czekamy tak długo na zrzut ekranu :) ( Skorzystaj z wyszukiwarki plików i folderów - Wpisując Wiersz Poleceń )