Witam mam pytanie odnośnie tego systemu czy już on wyszedł w wersji finalnej bo tak wyczytałem na necie że premiera byla 19 czerwca i chce sie dowiedzieć czy to prawda a jeśli fałsz to kiedy zostanie wydany oraz czy opłaca sie przesiadać z windows 7 na 8
Z góry dzięki za odpowiedzi
Windows8 wersja finalna
Rozpoczęty przez
Anto12
, 02 07 2012 20:27
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 07 2012 - 20:27
Napisano 02 07 2012 - 20:52
Z tego co wiem wersja finalna Windows8 jeszcze nie wyszła.
Natomiast Microsoft udostępnił legalną darmową wersję Windows8 Release Preview do pobrania z tej strony : http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
Natomiast Microsoft udostępnił legalną darmową wersję Windows8 Release Preview do pobrania z tej strony : http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
Napisano 02 07 2012 - 20:59
A wiadomo mniej wiecej kiedy wyjdzie wersja finalna? oraz czy opłaca się przesiadać na nią z 7
Napisano 02 07 2012 - 21:53
Po to masz wersję o której wspomniał Tomasz, zainstaluj ją jako drugi system i wypróbuj sam.
Moim zdaniem 8semka miała głównie wprowadzić uniwersalny interfejs dla dotykowców- metro dla mnie bezużyteczny dlatego zostane przy 7
Moim zdaniem 8semka miała głównie wprowadzić uniwersalny interfejs dla dotykowców- metro dla mnie bezużyteczny dlatego zostane przy 7
Napisano 02 07 2012 - 22:50
W ósemce można wyłączyć kafelki i wtedy wygląda jak normalna siódemka.
Teoretycznie powinna działać szybciej i lepiej (od siódemki) na gorszym sprzęcie, ponieważ z założenia była tworzona pod słabsze maszyny.
Niemniej jednak finalnej wersji nie ma, natomiast można sobie potestować za darmo - całkiem fajnie działa ta ósemka ;-)
BTW: Do bodajże końca stycznia 2013 przy zakupie laptopa z 7 można dostać upgrade za 69 PLN do 8 pro.
Teoretycznie powinna działać szybciej i lepiej (od siódemki) na gorszym sprzęcie, ponieważ z założenia była tworzona pod słabsze maszyny.
Niemniej jednak finalnej wersji nie ma, natomiast można sobie potestować za darmo - całkiem fajnie działa ta ósemka ;-)
BTW: Do bodajże końca stycznia 2013 przy zakupie laptopa z 7 można dostać upgrade za 69 PLN do 8 pro.
Napisano 03 07 2012 - 00:34
Ok przetestuje i zobaczę co to za cudo ;f
Jeszcze odpowiedzcie mi na to pytanie i daje wam spokój ;x
Jeszcze odpowiedzcie mi na to pytanie i daje wam spokój ;x
A wiadomo mniej wiecej kiedy wyjdzie wersja finalna?
Napisano 03 07 2012 - 08:58
Jak wyjdzie to na pewno się o tym dowiesz.
Napisano 03 07 2012 - 15:30
Myślę, że nie wcześniej jak w I kwartale 2013
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych