- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Wil
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 1 831
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: Jaki zasilacz do około 100 zł
25 05 2007 - 21:48
Dokładnie, lepiej kupić coś dobrego, a 100zł to znowu nie jest jakaś straszna suma. Co najwyżej możesz codegena kupić.
W temacie: Pda
25 05 2007 - 21:46
Strasznie fajny ten asus i nawet cenowo nie jest bardzo wystrzelony.
Jak Ci się jeździ na automapie? Miałem ją kupić, ale zrobiłem porównanie map i do tego okazało się, że navigo jest tańsze więc zdecydowałem się na ten produkt.
Jak Ci się jeździ na automapie? Miałem ją kupić, ale zrobiłem porównanie map i do tego okazało się, że navigo jest tańsze więc zdecydowałem się na ten produkt.
W temacie: Pda
24 05 2007 - 20:17
Witam,
Przepraszam, zapomniałem zupełnie.. Otóż wymagania navigo jak podaje producent to :
Dowolny PDA z systemem Pocket PC 2000, 2002 lub Windows Mobile 2003, Smartphone 2003, Windows Mobile 2003 Second Edition, Windows Mobile 5.0 lub nowszym kompatybilnym i procesorem StrongArm, XScale lub kompatybilnym.
Jeżeli chodzi o cenę to coś koło 1100zł, navigo działa szybko więc nie chce by urządzenie zamulało.
Z góry dziękuję za pomoc.
Przepraszam, zapomniałem zupełnie.. Otóż wymagania navigo jak podaje producent to :
Dowolny PDA z systemem Pocket PC 2000, 2002 lub Windows Mobile 2003, Smartphone 2003, Windows Mobile 2003 Second Edition, Windows Mobile 5.0 lub nowszym kompatybilnym i procesorem StrongArm, XScale lub kompatybilnym.
Jeżeli chodzi o cenę to coś koło 1100zł, navigo działa szybko więc nie chce by urządzenie zamulało.
Z góry dziękuję za pomoc.
W temacie: 2 internety na 1 routerze
17 05 2007 - 11:50
Niestety nie ma szans na takie zabawy. Jedynie co możesz zrobić to dokupić drugi router i pozostawić użytkownikom do wyboru, neo albo radiówkę. Przyjąć jakieś sensowne zasady i zobaczyć jak się sprawdza takie rozwiązanie. A tak na marginesie 1Mb/s na 7 domów? hoho..
W temacie: Firefox vs Internet Explorer
15 05 2007 - 22:33
Bo IE nie jest zgodne z w3c. Chodź na szczęście w 7 poszli ciut do przodu, nie mniej jednak zgodności nawet zbliżonej nie ma. Niestety ja używam niekiedy, z prostego powodu. Dla testowania pisanych stron - jakby nie patrzeć muszą one działać na większości, jak nie wszystkich przeglądarkach.
Zgadza się, tylko do sprawdzania się nadaje. Ile zmarnowałem czasu na walce ze zgodnością z w3c to głowa mała.
W IE powinni zamontować licznik, który pokazuje ile osób przegląda w danym momencie twojego kompa. A wersja 7 jest zerżnięta z FF.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Wil
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość