Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wesołych Świąt

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 genziutek

genziutek

Pionek

• 376 postów

Napisano 21 12 2006 - 23:17

Idą święta, nowy rok i jak tu nie złożyć życzonek!

Ja wam tu wszystkim Tweak'om życzę:

Dużoooo MHz , GHz, GB, MB, KB itd.; żeby CPU się dobrze kręcił, żeby pamięci się kręciły, żeby GPU i pamięć grafiki się dobrze kręciły; maaaaase punktów w 3dmarkach!; żeby wiry, trojany, spywary omijały was szeroko; żeby transfer i speed neta nie spadał a ciągle rosnął; niskich temperaturek na MOBO, CPU, grafie itd.; klatek na sekundę w każdej grze pare setek; portów odblokowanych; Direct'a dzieśiątki; zero "artefaktów" na monitorze, zero zawieszek i blędów w systemie; jak najmniej formatów; wypalania płyt szybkiego i .................. mogę tak w nieskończoność :P

A tak od siebie to żebyśmy mogli sobie składać życzonka w tym samym składzie lub nawet lepszym za rok :P

• 0

#2 spidi

spidi

Nowy

• 0 postów

Napisano 23 12 2006 - 13:02

@genziutek zaprezentowal wersje zyczen w wersji nowoczesnej, ja natomiast zloze wam zyczenia w postaci [...] - duzo $ abyscie mieli na modernizacje swoich sprzetow, duzo zdrowia (w tym wzroku i aby wasze stawy u dloni szybko sie nie wyrobili:P), abyscie doczekali sie directx'a 20 :P, fajnej kobiety :P ( Komputera to ona nie zastapi:P), zapewne kto mnie uzupelni, wiec ... aaaaa - i szampanskiej zabawy nowo rocznej w mily gronie :(

PS. A TP'sie zycze bankructwa, i aby na ich miejsce wszedl ktos bardziej Pr0 :(

WESOLYCH SWIAT I SCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

• 0

#3 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 23 12 2006 - 19:20

Dużoooo MHz , GHz, GB, MB, KB itd.;

Zapomniałeś dodać TB jest to bardzo istotne więc nie powinno sie zaliczać do "itd" :P :P
  • 0

#4 Seban-DXA

Seban-DXA

Obserwator

• 9 postów

Napisano 24 12 2006 - 13:36

Ja z kolei życzę dużo TeraBajtów / nowego Windowsa / duuuuuuuuuuuuużo nowych proooogramów i taniego nowego i wydajnego sprzętu!

WESOŁYCH ŚWIĄT!
  • 0

#5 caveman

caveman

Tweaks.pl team

• 368 postów

Napisano 24 12 2006 - 20:13

Wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku, smacznego jajka ... eee to nie te święta :P :P.
  • 0

#6 Pecet

Pecet

Początkujący

• 106 postów

Napisano 25 12 2006 - 17:19

Wesołego Alleluja!Dołączona grafika
No tak, Adminie przez Ciebie się pomyliłem :P:D:D

Wesołych świąt, pomyślności oraz spełnienia marzeń dla wszystkich!
  • 0

#7 Trivelt

Trivelt

Unix fan

• 406 postów

Napisano 29 12 2006 - 15:01

Już po świętach :) Pozostaje mi tylko życzyć szczęśliwego Nowego Roku! :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych