Witam,
Mam pewien problem, mianowicie posiadam kopię bitową plików na płycie CD z komputera który uległ uszkodzeniu, chciałbym odtworzyć tą kopię teraz na nowym PC i tutaj nachodzi mnie pytanie, jak wczytać kopię tych plików. Nie robiłem danej kopii sam więc nie wiem czy płyta jest bootowalna lecz raczej powinna.
Ew. Może istnieje jakiś program do wczytania danych bitowych z poziomu windowsa.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Wczytanie kopii bitowej z uszkodzonego nośnika CD
Rozpoczęty przez
indside
, 10 01 2013 23:06
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 01 2013 - 23:06
Napisano 10 01 2013 - 23:33
zaraz. A jak zrobiłeś sobie tą kopię(suma sumarum to rozmiar pamięci jest mierzony w bitach także każda kopia jest bitowa bo niby jaka inna - sorry ale nie jestem temacie)? Bo znając życie to jak używałeś jakiegoś specjalnego programu żeby ją zrobić to teraz potrzebujesz tego samego specjalnego programu żeby ją odczytać.
Napisano 11 01 2013 - 00:16
Nie właśnie ja tej kopii nie robiłem dlatego tutaj jest problem, ale nie robi różnicy jakim softem była robiona, bo to raczej uniwersalny format plików jest. Spróbuję wczytać płytę bo może byc bootowalna ale sprawdze to jutro. Ale jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z tym to prosiłbym o pomoc 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych