WAKACJE
Rozpoczęty przez
, 17 06 2006 14:38
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 06 2006 - 14:38
no to chyba juz tradycja co roczna. wakacje zaraz sie zaczna , i jakie macie plany. ja tam nigdzie nei jhade w tym roku bo remonty domu mam na glowie takze dzialeczka i praca. a wy??
Napisano 17 06 2006 - 14:50
No ja sie ciesze ze wakacje ida
A co do planow to tak: 1-15 Lipca jade na oboz harcerski, a potem 17-31 z rodzinka do miejscowosci wypoczynkowej Okuninka (nad jeziorem Bialym, http://mapa.szukacz.pl/?x=814992.56&y=413669.52&zoom=3
). A opzniej siedze w domu i leniuchuje
Napisano 17 06 2006 - 15:09
A ja planuje.... eee siedzieć w domu? :|
Napisano 17 06 2006 - 20:45
no jak ja zdam testy w szkole to was tam w polsce odwiedze
ajak nie zdam to Summer School
Napisano 17 06 2006 - 21:49
dstankiewicz a w jakim woj to jezioro Białe? tylko nie mów ze w lubelskim
hehe
a ja wakacje spedzam w robocie
no chyba ze wezme sobie urlop na jakies 4-6 dni i wyjade gdzies z Fidem .. chociaz watpie zeby udało nam sie zgrac aby wziasc urlop w jednym czasie :| :cry:
:cry: :cry: :cry:
a ja wakacje spedzam w robocie
Napisano 17 06 2006 - 21:53
No w lubelskim
A co, Ty w Zamosciu mieszkasz, dobrze pamietam
(hehe, znow ten OT
)
Napisano 17 06 2006 - 22:13
hahahaha dobrze pamietasz :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: .. moze ja namówie znajomych na wypad nad Białe ?
hehehe mam paru znajomych w lublinie takze problemu raczej by nie było.. .tylko jak ja sie z roboty wyrwe... :|
Napisano 17 06 2006 - 22:24
Siema gdzie tu sie mam przywitać z rodziną "fnt" czesc tak wogóle myslę ze bede tu zagladał w miare mojego czasu. chciałbym pozdrowić Dstankiewicza, Croca, Tolda ,Wesola, Mc Artura, Kasię i resztę. Skarbie Gosiu moje kochanie, na wakacje jesteś w pracy i ja też ale bez zartu od wrzesnia mysle ze juz bedzie innaczej. dla nas to cudownie. buziaczki. i pozdrowienia dla wszystkich ziomków z FNT których znam i poznałem :-) udanych wakacji chłopcy i dziewczęta :-) hehe. jeszcze tu zawitam:-) Pozdrowionka.
Napisano 18 06 2006 - 00:11
no normalnie widze ze sie rozkreca forum
normalnie boze cialo dzial na wszystkich bardzo dobrzxe i wild zalukal i fidziak noo noo 

pozdro
Napisano 18 06 2006 - 01:10
Fidziak również Cie pozdrawiam, miło widzieć na forum starych znajomych 
a co do wakacji to nie mam jeszcze planów, na razie żyję niekończącą się opowieścią (czyt. sesja)
jak dojdę do finiszu to dam znać
a co do wakacji to nie mam jeszcze planów, na razie żyję niekończącą się opowieścią (czyt. sesja)
Napisano 18 06 2006 - 11:09
w wakacje musze wypocząć przed maturka 
niestety nigdzie nie jade, ale w sumie po co skoro wszelkie najwieksze przyjemnosci mam pod reka? (czytaj : Kampa :twisted: )
pewno od czasu do czasu jak pogoda pozwoli pojedziemy nad jeziorko, gdzies do rodzinki moze itp, itd.
a pozatym to ja musze zalegle lekturki przeczytac
ale i tak pewno tego nie zrobie
niestety nigdzie nie jade, ale w sumie po co skoro wszelkie najwieksze przyjemnosci mam pod reka? (czytaj : Kampa :twisted: )
pewno od czasu do czasu jak pogoda pozwoli pojedziemy nad jeziorko, gdzies do rodzinki moze itp, itd.
a pozatym to ja musze zalegle lekturki przeczytac
Napisano 18 06 2006 - 12:34
ja to juz w sumie sie troooooche czasu leenieee
ale jakas robota by sie przydala w sumie
a na wakacje jade pod koniec lipca z rodzinka w gory
a poza tym z moja ekipa
chce wyskoczyc nad jakies jeziorko... moze do Ślesina
a na wakacje jade pod koniec lipca z rodzinka w gory
Napisano 18 06 2006 - 21:24
elo Fido
Co do wakacji to wybieram sie do...
... roboty, a po robocie, jak jeszcze bede w stanie (i pogoda pozwoli) to nad jeziorko, do domu i spać, i tak co dziennie :> W międzyczasie, do qzyna do Poznania zawitam chyba.
Co do wakacji to wybieram sie do...
... roboty, a po robocie, jak jeszcze bede w stanie (i pogoda pozwoli) to nad jeziorko, do domu i spać, i tak co dziennie :> W międzyczasie, do qzyna do Poznania zawitam chyba.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych