witam
zainstalowalem vista transformation pack 6.0
po uruchomieniu jakiejs gry czy aplikacji w trybie pelnoekranowym po wyjsciu z niej znikaja mi ikony sa same nazwy ikon. to samo dzieje ise na pasku szybkiego uruchamiania z ikonami. jak zrobic zeby nie znikaly te ikony?
Vista Transformation Pack 6.0
Rozpoczęty przez
noobio
, 14 01 2007 15:05
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 01 2007 - 15:05
Napisano 14 01 2007 - 17:57
odinstalować paczke
Napisano 19 01 2007 - 02:14
utworz konto nowego uzytkownika w ktorym nie beda sie uruchamialy zadne dodatkowe zbedne przy graniu programy. wylacz w nim takze wszystkie poprawiajace wyglad efekty, tak by uzyskac jak najlepsza wydajnosc, jesli nie grasz w sieci to mozesz w profilu sprzetowym wylaczyc karte sieciowa, a takze takie sprzety jak modem, karta telewizyjna i wszystko inne do grania nie potrzebne. jesli wylaczasz karte sieciowa to mozesz takze wylaczyc firewalla, antywirusa, komunikatory, a takze niektore uslugi (np spool - bufor drukowania zajmujacy ok 5 mb pamieci)
nie wiem jaki masz komputer ale przy graniu mocy nigdy za wiele, nawet jesli nie poprawi to wydajnosci to chociaz troszke mniej obciazony procesor bedzie sie mniej grzal...
nie wiem jaki masz komputer ale przy graniu mocy nigdy za wiele, nawet jesli nie poprawi to wydajnosci to chociaz troszke mniej obciazony procesor bedzie sie mniej grzal...
Napisano 05 02 2007 - 14:38
Ja tam polecam Vista Inspirat. Dużo lepsze niż Vista Transformation Pack i nie ingeruje w tak dużym stopniu w pliki systemowe.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych