Skocz do zawartości

Zdjęcie

Vista Transformation Pack 6.0

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 noobio

noobio

Początkujący

• 23 postów

Napisano 14 01 2007 - 15:05

witam
zainstalowalem vista transformation pack 6.0
po uruchomieniu jakiejs gry czy aplikacji w trybie pelnoekranowym po wyjsciu z niej znikaja mi ikony sa same nazwy ikon. to samo dzieje ise na pasku szybkiego uruchamiania z ikonami. jak zrobic zeby nie znikaly te ikony?

• 0

#2 zdzisekbutton

zdzisekbutton

Stały użytkownik

• 167 postów

Napisano 14 01 2007 - 17:57

odinstalować paczke

• 0

#3 fdx

fdx

Początkujący

• 34 postów

Napisano 19 01 2007 - 02:14

utworz konto nowego uzytkownika w ktorym nie beda sie uruchamialy zadne dodatkowe zbedne przy graniu programy. wylacz w nim takze wszystkie poprawiajace wyglad efekty, tak by uzyskac jak najlepsza wydajnosc, jesli nie grasz w sieci to mozesz w profilu sprzetowym wylaczyc karte sieciowa, a takze takie sprzety jak modem, karta telewizyjna i wszystko inne do grania nie potrzebne. jesli wylaczasz karte sieciowa to mozesz takze wylaczyc firewalla, antywirusa, komunikatory, a takze niektore uslugi (np spool - bufor drukowania zajmujacy ok 5 mb pamieci)

nie wiem jaki masz komputer ale przy graniu mocy nigdy za wiele, nawet jesli nie poprawi to wydajnosci to chociaz troszke mniej obciazony procesor bedzie sie mniej grzal...
  • 0

#4 Denek

Denek

Początkujący

• 39 postów

Napisano 05 02 2007 - 14:38

Ja tam polecam Vista Inspirat. Dużo lepsze niż Vista Transformation Pack i nie ingeruje w tak dużym stopniu w pliki systemowe.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych