Skocz do zawartości

Zdjęcie

Uzytkownik mogl pasc ofiara falszowania oprogramowania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 pash

pash

Zaawansowany użytkownik

• 665 postów

Napisano 06 02 2008 - 11:01

Przy wlaczaniu xp pojawia mi sie okienko "Uzytkownik mogl pasc ofiara falszowania oprogramowania" i musze czekac 5 sekund by uzywac systemu. Wiem ze trzeba cos dodac do rejestru, podmienic jakis plik. Nie musicie mowic ze jestem piratem itp. poniewaz posiadajac oryginalna viste mam prawo do posiadania LEGALNIE nizszych systemow Windows.

Jak to zrobić?

Pozdro

• 0

#2 Sanko

Sanko

Pomocnik Tweaks.pl

• 430 postów

Napisano 06 02 2008 - 11:20

Usuń tajnego agenta z Windows

"Windows Genuine Advantage - program weryfikujący legalność posiadanej kopii systemu operacyjnego Microsoftu - może być zarówno przydatny, jak i uciążliwy. Przekonują się o tym zwłaszcza ci użytkownicy, którzy mimo legalności wykorzystywanego oprogramowania zaczęli otrzymywać komunikaty o konieczności zarejestrowania systemu. Jeżeli dostęp do takich usług jak Microsoft Download Center czy Windows Update nie rekompensuje Wam niewygód związanych ze świadomością, że WGA zbiera informacje o wersji BIOS-u, numerze dysku twardego, a nawet numerze IP komputera i codziennie wysyła je na serwery giganta z Redmond, możecie bez problemów wyłączyć natarczywe komunikaty lub całkowicie usunąć WGA z systemu. Co więcej - macie na to błogosławieństwo Microsoftu!"

tu masz link jak to zrobić link

• 0

#3 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 06 02 2008 - 11:53

Nie musicie mowic ze jestem piratem itp. poniewaz posiadajac oryginalna viste mam prawo do posiadania LEGALNIE nizszych systemow Windows.

Jesli masz Vistę Bussines albo Ultimate, w pozostałych wersjach nie ma takiej możliwości. Gdybyś zrobił downgrade tak jak trzeba to nie miał byś takich problemów
  • 0

#4 pash

pash

Zaawansowany użytkownik

• 665 postów

Napisano 06 02 2008 - 14:00

Mam viste ultimate

Robić "tak jak trzeba" nie mam zamiaru chce miec dwa systemy a na formata nie mam ochoty

Ok załatwiłem problem temat do zamknięcia

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych