Przez moją nie uwagę utraciłem rozszerzenia do plików. Usunąłem je programem RegCleaner. Od tej pory same problemy. Gdziekolwiek chcę wejść, wyskakuje mi informacja "Z plikiem tym nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu Opcje folderów w Panelu Sterowania"
Teraz pytanie. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie tych plików? Chciałem przywrócić system. Jakoś udało mi się dostać do tej opcji, ale możliwość cofnięcia była do momentu, w którym ten problem już istniał.
Czy ten program pomoże:
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/exefix.reg
Ściągnęłem, ale nie mogę scalić z rejestrem, bo wyskakuje wspomniany komunikat.
Pomocy
ps. formata nie da się zrobić, bo po kliknięciu w ikonki odpowiedzialne, nic się nie dzieje.
Witam.
Przez moją nie uwagę utraciłem rozszerzenia do plików. Usunąłem je programem RegCleaner. Od tej pory same problemy. Gdziekolwiek chcę wejść, wyskakuje mi informacja "Z plikiem tym nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu Opcje folderów w Panelu Sterowania"
Teraz pytanie. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie tych plików? Chciałem przywrócić system. Jakoś udało mi się dostać do tej opcji, ale możliwość cofnięcia była do momentu, w którym ten problem już istniał.
Czy ten program pomoże:
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/exefix.reg
Ściągnęłem, ale nie mogę scalić z rejestrem, bo wyskakuje wspomniany komunikat.
Pomocy
ps. formata nie da się zrobić, bo po kliknięciu w ikonki odpowiedzialne, nic się nie dzieje.
Dodaje i odźwieżam:
Potrzebuje rozszerzeń do plików Z Panel Sterowania -- Opcje Folderów -- Typy Plików. Chodzi mi o następujące rozszerzenia:
Rozszerzenia Typy plików
.......... AudioCD
.......... DVD Video
.......... Dysk
.......... Folder
.......... Folder plików
.......... Protokół Centrum pomocy i obsługi technicznej
.......... Protokól URL:LDAP
.......... Skrót internetowy
.......... Szybkie wybieranie
.......... URL:CallTo Protocol
.......... URL:Protokół FTP
.......... .URL:Protokół Gopher
.......... URL:Protokół grup dyskusyjnych
.......... URL:Protokół HTTP
.......... URL:Protokół HTTPS
.......... URL:Protokół MailTo
.......... URL:Protokół NNTP
.......... URL:Protokół Rlogin
.......... URL:Protokół Snews
.......... URL:Protokół Telnet
.......... URL:Protokół TN3270
Więc jak ktos znalazłby dłuższą chwilkę, przepisałby od siebie i wrzucił na forum byłbym wdźięczny.
Jak to się robi?
Wchodzimy np. w Audio CD--> zaawansowane dalej bierzemy -->edytuj i tam to jest napisane, albo w Audio CD--> zaawansowane i -->akcje tam tez to powinno być
Dalej robi się tak z kolejnymi plikami