Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ulead Photo Express 6

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateuszek

mateuszek

Nowy

• 2 postów

Napisano 28 07 2007 - 15:16

Gdzie i za ile mogę kupić program w temacie.
Na ALLEGRO nie mogę znaleźć.

• 0

#2 AngelofDarkness

AngelofDarkness

Nowy

• 1 postów

Napisano 29 07 2007 - 00:17

Witam serdecznie wszystkich! :)

Gdy otwieram filmiki w formacie mov skopiowane z mojego aparatu to obraz wyprzedza dźwięk o kilka sekund. Czy mogę je jakoś zsynchronizować? Konwertowałem na inne formaty tym programem - Allok MOV Converter, ale skracał mi filmiki o połowę i grafika jest znacznie gorsza wtedy

Z góry dziękuje za pomoc. :lol:

• 0

#3 Amigo-s

Amigo-s

Nowy

• 1 postów

Napisano 30 07 2007 - 22:17

Zrzuciłem materiał z kasety VHS na komputer poprzez kontroler USB przez Nero, jak oglądam w Windows Media Player wszystko jest OK, a po zaimportowaniu do Premiere co kilka sekund pojawia się czerwony obraz :/

Co to może być ?

Z góry dzięki, Pozdrawiam :lol:
  • 0

#4 3DFX

3DFX

Początkujący

• 12 postów

Napisano 16 10 2007 - 13:31

Powstaje nowy magazyn o grafice 3D, skierowany zarówno do profesjonalistów oraz amatorów tworzenia grafiki trójwymiarowej. Znajdą się tam tutoriale, artykuły warsztatowe oraz teksty o produkcji, postprodukcji i przydatne wskazówki, jak wykonać ciekawą grafikę 3D.

Można już zamówić prenumeratę 3DFX'a na stronie oraz zostać betatesterem. Każdy betatester może przeczytać artykuły jeszcze przed ich ukazaniem się w magazynie oraz ma wpływ na treść czasopisma. Jeśli macie jakieś propozycje, uwagi lub sugestie – piszcie :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych