- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Ufczan
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 2
- Odwiedzin: 637
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
4439018
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
Moje tematy
VAIO VPCF11J0E - nowa bateria się nie ładuje.
25 03 2012 - 12:57
Witam , po długo godzinnych poszukiwaniach odpowiedzi na mój problem postanowiłem napisać posta na forum pierwszy raz to robie , bo nigdy mi sie nie zdażyło żebym nie mógł odnaleźć pomocy na necie ... A więc to wygląda tak , kupiłem baterie do VAIO VPCF11J0E ( znalazłem jakąś , gdzie niby nie potrzebuje sterowników ani zmiany ustawien w BIOS ) na początku po jej włożeniu nie chciała się ładować ciągle było 3% i jak najeżdzałem na ikonke z baterią to pisało że ładuje ją ciągle ... i na drugi dzień znowu odpaliłem laptopa ku mojemu zdziwieniu bateria naładowana jest na 100% ale po wyciągnięciu ładowarki z gniazdka latpot się wyłancza , czyli w prost , laptop nie bierze mocy z bateri tak jakby jej nie widział ... myśle , że wystarczająco opisałem mój problem jeżeli ktoś by miał jakieś wątpliwości to opisze dokładniej , tylko proszę o szczegółowe pytanie , a dlaczego w temacie sterowniki ? bo wydaje mi się że potrzebuje jakiś sterowników do tego .. oczywiście napisałem wiadomość z tym problemem do typa który mi ją sprzedał ale jeszcze brak odpowiedzi ...
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Ufczan
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość