Gorzej z tym że sam "produkuję" i rozpowszechniam zmodyfikowaną wersję cs'a...
Chociaż ostatnio zmieniłem nieco podejscie i tworzę tylko zbiór modyfikacji na "oryginalny" nonsteam:/
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Ubunt
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 2 195
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 2K,XP, Ubuntu, Mandriva
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://ubunt.ugu.pl
Moje posty
W temacie: [inne]Counter-Strike legalny?
11 11 2008 - 19:10
W temacie: [inne]Counter-Strike legalny?
11 11 2008 - 13:49
Mam też wersję Steam, ale NonSteam się przydaje :/
W temacie: Ciekawe Strony O Grach
11 11 2008 - 13:02
Chciałbym polecić swoją stronę, choć nie jest ona typową stroną gry to zamieszczam na niej swoją, zmodyfikowaną wersję Counter-Strike 1.6
Link:Ubunt Share Site
Link:Ubunt Share Site
W temacie: Błędy przy uruchamianiu programów
01 11 2008 - 23:02
Mam SP4 plus wszystkie łatki jakie wyszły..a do Micro$oftowskiego centrum zaglądać zamiaru nie mam, po prostu wywale winde i zacznę korzystać tylko z Ubuntu;P
//EDIT: Okazało się że błąd jakimś cudem zakradł się do plików sterownika karty graficznej...po przeinstalowaniu winek działa bez problemu:)
//EDIT: Okazało się że błąd jakimś cudem zakradł się do plików sterownika karty graficznej...po przeinstalowaniu winek działa bez problemu:)
W temacie: Błędy przy uruchamianiu programów
31 10 2008 - 20:09
Hmm..przepraszam bardzo ale starałem się jak najdokładniej opisać problem i takiego szczegółu raczej bym nie przegapił...cóż, dzięki za chęci...dy do odświeżania podmienionych plików(SFC /SCANNOW) a nawet ręcznie podmieniłem plik gdi32.dll na oryginalny z płyty instalacyjnej. Mam Windows 2000 a błąd zaczął się wyświetlać niedawno.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Ubunt
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość