Tweaks.pl CZAT
Rozpoczęty przez
pisarz
, 01 04 2007 13:13
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 04 2007 - 13:13
Do dyskusji poddaję w/w temat. Procz kanału na ircu, moglibyśmy mieć swojego własnego czata. Czat w podobnym stylu jak ten: http://www.czat.gigakompik.net/
Napisano 01 04 2007 - 13:58
Jestem na nie. Skoro jest IRC to po co czat? Wprowadzi to tylko zamieszane i kolejne niepotrzebne okienka. Gdyby nie było kanału to jeszcze ewentualnie można by stworzyć czat (chociaż czat to się najczęściej i tak kojarzy z trollowatymi klikaczami w stylu "jak najwięcej jak najdebilniej", ale co tam
), a tak nie ma sensu moim skromnym zdaniem.
Napisano 01 04 2007 - 14:49
Jestem też za nie, kiedyś był i wyglądał jak litania próśb o szybką pomoc, raczej zbędny gadżet.
Napisano 01 04 2007 - 16:35
Również jestem na nie. Jeśli jest IRC to po co druga podobna rzecz, tym bardziej że IRC jest bardziej rozbudowany itd. Trzeba tylko umieć się nim posugiwać....
Napisano 01 04 2007 - 19:05
Jestem przeciwny, IRC starczy.
Napisano 02 04 2007 - 12:09
Kiepski pomysł. Trzeba się zając promocją IRCa a nie nowym czatem.
Napisano 03 04 2007 - 17:44
pukło czy nie, warn sie nalezy.LOL?
IRC jest 100x lepszy wiec po uja ci czat jak jest IRC? Pukło?
//PCP: Pukło?! Żeby do ciebie ktoś nie zapukał, Np. warn. Co o tym myślisz? Mam nadzieję, że to była ostatnia tego typu wypowiedź, bo następnym razem mogę być mniej uprzejmy, a po "uja" Ci ban?...![]()
Napisano 05 04 2007 - 11:53
szkoda gadac 
1. Nie znacie sie na prznośniach... jak myslisz ze pisze Administrator czy Moderator to juz jak ktos powie prawde to od razu ost..ban itd.
Podobna Sytuacja:
Ty mowisz ze masz ładna strone, ja odpowiadam ze mi sie to nie podoba..dostaje warsna, bana...
Myślalem ze tutaj sa lepsi ludzie...zawiodłem się...
/Zdzisek:Po części się z tobą zgadzam. Moim zdaniem nie powinno ci się dawać warna...Ale to już nie ja zadecydowałem.
1. Nie znacie sie na prznośniach... jak myslisz ze pisze Administrator czy Moderator to juz jak ktos powie prawde to od razu ost..ban itd.
Podobna Sytuacja:
Ty mowisz ze masz ładna strone, ja odpowiadam ze mi sie to nie podoba..dostaje warsna, bana...
Myślalem ze tutaj sa lepsi ludzie...zawiodłem się...
/Zdzisek:Po części się z tobą zgadzam. Moim zdaniem nie powinno ci się dawać warna...Ale to już nie ja zadecydowałem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych