- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: TonyMontana
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 470
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Niestabilnosc systemu
29 03 2008 - 11:28
Mam podlaczony jeden dysk. Sprobuje przemienic tasmy, oraz przeskanowac MemTestem, bo akurat go mam. Jeszcze pytanie do Mem Testa...ile czasu trzeba mniejwiecej skanowac aby wyszukal bledy ?
28 03 2008 - 19:51
odpisze ktos ? pomoze ?
A i jeszcze...to chyba nie wina dysku...dzisiaj znowu sie zepsul
na dysku kolegi..
A i jeszcze...to chyba nie wina dysku...dzisiaj znowu sie zepsul
28 03 2008 - 00:42
Te informacje nie bardzo mi pomogly...poniewaz ja sam wiem jakie moga byc przyczyny tych problemow. Chodzi mi tylko o to aby znalezc zepsuty/ uszkodzony sprzet...i ewentualnie to jakos naprawic. Wiec ja dalej nie wiem czy to moze byc wina RAM - ow, dysku, plyty glownej, zalicza itd..Dzisiaj niestety znowu posypal system ;/ Lecz tym razem wyskakiwal napis "Błąd w odczytu dysku" (podczas botowania). Pozyczylem dysk od kolegi i od godziny okolo 19 jade na jego dysku a moj wogole nie jest podlaczony...Testuje, zobaczymy czy tym razem cos sie "zwali". I teraz mam pytanie, czy jezeli nic sie nie bedzie dzialo wina spadnie na dysk, lecz czy da sie go naprawic ? Czy tez bedzie trzeba kupic jakis nowy ? Natomiast, jezeli dalej tak sie bedzie dzialo to co mam podejzewac ? Dodam, iz wirusow nie mam, poniewaz wczoraj na moim dysku robilem format calego dysku i zawsze instaluje Avasta, oraz go aktualizuje...Jest rowniez Widnows z SP2.
Jeszcze sie chcialem spytac czy to moze nie jest wina Bad (czy jakos tak) sectorow ? Czy jest program do ich wykrywania i naprawiania ? To tyle sie chciale dowiedziec
Jeszcze sie chcialem spytac czy to moze nie jest wina Bad (czy jakos tak) sectorow ? Czy jest program do ich wykrywania i naprawiania ? To tyle sie chciale dowiedziec
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: TonyMontana
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość