Witam serdecznie,
Mam taki problem, gdyż chcąc pograć sobie w gry przez przeglądarkę np. ze strony gry.pl to nie jestem w stanie, gdyż ścinają mi się, raz idą bardzo dobrze a po chwili w zwolnionym tempie. Nie jest to problem na stronie, gdyż sprawdzałem na kilku i na wszystkich mam ten sam problem. Grając z innymi użytkownikami widzę, że u nich gra idzie normalnie (okienko z grą przeciwnika jest wyświetlane). Zainstalowałem najnowszego Adobe Flash Player'a oraz Jave 7. Niestety nic to nie dało. Zarówno Firefox jak i Chrome dalej mają ten sam problem.
Proszę o pomoc co jeszcze mógłbym zrobić?
Z góry dziękuje.
Tną się gry przeglądarkowe
Rozpoczęty przez
wojtis
, 25 08 2011 16:29
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 08 2011 - 16:29
Napisano 25 08 2011 - 16:48
zobacz jakie jest wtedy obciazenia procesora najlepiej programem Process Explorer?
jaki masz sprzet?
filmy na youtube chodza dobrze?
od kiedy Ci sie tak dzieje, od poczatku kiedy masz tego kompa?
a moze pamietasz jakas konkretna czynnosc, po ktorej zaczely sie takie problemy?
jaki masz sprzet?
filmy na youtube chodza dobrze?
od kiedy Ci sie tak dzieje, od poczatku kiedy masz tego kompa?
a moze pamietasz jakas konkretna czynnosc, po ktorej zaczely sie takie problemy?
Napisano 26 08 2011 - 16:25
Obciążenie procesora wynosi 10% (proces bezczynności 90%)
Sprzęt to: core 2 duo 2ghz, 2gb ram, 160gb dysk, zintegrowana karta graficzna. Sprawdzałem również na drugim kompie, tylko tym razem na stacjonarnym i sytuacja jest identyczna, a nawet kapke gorsza, tylko, że w stacjonarnym mam gorszy sprzęt niż na laptopie...
Youtube chodzi jak należy, ładuje się wręcz idealnie.
Właśnie dopiero niedawno zacząłem sobie w nie grać i od początku występuje taka sytuacja.
Zaktualizowałem firefox'a i chorma, ale również nic to nie dało...
Też występuje u mnie taka sytuacja, że logo windows XP ładuje się w zwolnionym tempie i na sam koniec ładowania przyśpiesza do normalnej prędkości.
Proszę o dalsze sugestie?
Sprzęt to: core 2 duo 2ghz, 2gb ram, 160gb dysk, zintegrowana karta graficzna. Sprawdzałem również na drugim kompie, tylko tym razem na stacjonarnym i sytuacja jest identyczna, a nawet kapke gorsza, tylko, że w stacjonarnym mam gorszy sprzęt niż na laptopie...
Youtube chodzi jak należy, ładuje się wręcz idealnie.
Właśnie dopiero niedawno zacząłem sobie w nie grać i od początku występuje taka sytuacja.
Zaktualizowałem firefox'a i chorma, ale również nic to nie dało...
Też występuje u mnie taka sytuacja, że logo windows XP ładuje się w zwolnionym tempie i na sam koniec ładowania przyśpiesza do normalnej prędkości.
Proszę o dalsze sugestie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych