Witam, z góry mówie iż przeszuałem forum i nie znalazlem podobnego tematu z interesującą mnie odpowiedzią.
Chodzi mi o ewentualny zakup Telewizora LCD ktore teraz tak stanialy ktory mialby stac na biurku podlaczony do komputera zwyklym zlaczem oraz do TV kablowej ktory juz kiedys wyprowadzilem sobie do starej karty Tv do kompa (straszny badziew jesli chodzi o jakosc tak przyokazji)
Tak wiec pytanie dwojakie - czy takie cos sie wogole sprawdza ? aktualnie mam dobry monitor LCD 17'ale nie mam mozliwosci na TV w pokoju wiec rozwazam taka opcje. Sprzet uzywany bedzie w 90% do filmow i TV oraz sporadycznie do jakies starszej gierki no i internet wiec nie potrzebuje swietnej jakosci tylko wymagam czasu reakcji okolo 6-8 ms.
I jesli ktos sie zna to jakie produkty/marki poleca. Na allegro pelno jakis Medionow za 1300 zl 22' nawet sa ale boje sie ze to badziew. Ma ktos z taka sprawa doswiadczenie moze ?
Czyli w skrocie ptytanie - chce miec LCD okolo 20 calowy na ktorym bede ogladac TELEWIZJE i miec podlaczony pod komputer jednoczesnie , z niezla jakoscia za okolo 2000 zl - co powinienem wybrac ?
Telewizor LCD / Monitor PC - help
Rozpoczęty przez
-Marcus-
, 27 03 2007 01:22
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych