Skocz do zawartości

Zdjęcie

TeamSpeak3 - blokujące się przyciski

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 hbr

hbr

Obserwator

• 5 postów

Napisano 09 04 2011 - 09:27

Witam :)
Otóż mam pewien problem. Od jakiegoś roku używam programy TeamSpeak3, wszystko zawsze było ok, nigdy nie miałem z nim problemów...
Lecz od jakiś 2 tygodni mam ogromy problem. Wszystkie przyciski na górnym pasku typu Connections, Bookmarks itp mi się "blokują" tzn. nie mogę nacisnąć, tak jak by program nie odpowiadał. Oczywiście próbowałem reinstalla programu, zmianę wersji z 64 do 32bit i ciągle mam ten sam problem.. Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ dużo korzystam z tego programu, i bardzo mi to utrudnia pracę.. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to bardzo proszę ;)

Użytkownik cabana edytował ten post 09 04 2011 - 09:36

• 0

#2 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 09 04 2011 - 16:57

Sama deinstalacja programu to mało należy po deinstalacji dokonać czyszczenia zapisów w rejestrach programem CClaner lecz ja sugeruję Odkurzacz 12 oraz sprawdzić w Strart/Mój komputer/kliknąć na dysk C/ kliknąć Otwórz i w kliknąć Program Files czy są jakieś szczątki po programie to samo przejrzeć w Dokumenty oraz dokumenty udostępnione.
Zrestartować komputer i teraz na nowo instalować program po instalacji znowu restart komputera i teraz można używać program dlaczego tak a nie inaczej to zbyt długa historia by ją tłumaczyć.

• 0

#3 hbr

hbr

Obserwator

• 5 postów

Napisano 10 04 2011 - 14:45

Zrobiłem tak jak powiedziałeś i przez chwilę działał dobrze.. po jakimś czasie znów się zaczeło..
  • 0

#4 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 10 04 2011 - 18:09

W takim bądź razie weźmiesz do pracy Spybot-Search&Destroy i przeskanuj komputer zobacz co znajdzie i wykasuj jakby znalazł.
Szkoda że nie widzę co masz zainstalowanego z programów zabezpieczających komputer przed wszelkimi śmieciami i tak strzelam i wróżę z fusów (kurcze już mi ich brakuje ;) ).
  • 0

#5 hbr

hbr

Obserwator

• 5 postów

Napisano 10 04 2011 - 19:40

Również sprawdzałem, niby coś tam wywaliło lecz problem nadal pozostaje ;)
  • 0

#6 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 10 04 2011 - 22:09

No to nic innego jak zrób loga ale porządnie zapoznaj się na forum jak go zrobić i Ordynat ci przejrzy i oceni.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych