Poszukuję firewall najlepiej free no i żeby śmigał na 7ce,miałem kiedyś Sygate Personal Firewall i nawet mi się podobał ale chodzi tylko na XP
Szukam firewall
Rozpoczęty przez
tomulusss
, 08 10 2010 22:35
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 10 2010 - 22:35
Napisano 11 10 2010 - 17:43
To jakby kiedyś ktoś też poszukiwał to tu zapraszam http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
Napisano 11 10 2010 - 21:53
Również polecam Comodo, w przypadku gdy będziesz miał problemy z jego konfiguracją śmiało pisz, pomożemy.
Jest jeszcze PC Tools Firewall, podobno najlżejszy ze wszystkich, choć testując go wcale nie miałem takiego odczucia.
Jest jeszcze PC Tools Firewall, podobno najlżejszy ze wszystkich, choć testując go wcale nie miałem takiego odczucia.
Napisano 12 10 2010 - 16:51
Wiem że jest naprawdę wiele dobrych programów np:Sygate Personal Firewall czy Sunbelt Personal Firewall akurat te programy nie działają pod 7ką
Napisano 27 10 2010 - 09:04
PC Tools Firewall, jest najlepszy tylko z początku on się uczy co ma przepuścić czego nie ale jest efektywny co jakiś czas jest aktualizowany.
Tu masz stronę i opis :PC Tools Firewall 6 najnowszy. sam używam go już prawie cztery lata i nie narzekam na jego stabilność, skuteczność i że jest przyczyną spowolnienia pracy komputera.
Tu masz stronę i opis :PC Tools Firewall 6 najnowszy. sam używam go już prawie cztery lata i nie narzekam na jego stabilność, skuteczność i że jest przyczyną spowolnienia pracy komputera.
Napisano 31 10 2010 - 22:30
teraz często jak wybierasz
antywirus darmowy to fire wall juz w tym jest.
Albo może tez być pakiet ostnaio polecanymi comondo lub avira.
Pozdrawiam
antywirus darmowy to fire wall juz w tym jest.
Albo może tez być pakiet ostnaio polecanymi comondo lub avira.
Pozdrawiam
Napisano 12 01 2011 - 17:02
COMODO Firewall, z powodzeniem
sam na nim jadę pod W7 64bit
sam na nim jadę pod W7 64bit
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych