Skocz do zawartości

Szimin

OFFLINE Ostatnio: 03 04 2010 15:09
-----

Moje posty

W temacie: Konta tymczasowe, problem z kontami użytkowników XP

31 03 2010 - 16:31

Nie napisałem, że usuwałem konta tylko je tworzyłem. Błąd niemożności załadowania profilu tymczasowego pojawiał się kilka razy, aż w końcu jak napisałem użyłem konsoli odzyskiwania Recovery i już nigdy się nie pojawił. Za każdym razem przy tego typu błędzie system wgrywa profil tymczasowy. Może nadal nie może zalogować do profilu mojego i loguje bez komunikatów do jednego profilu tymczasowego, który traktuje jako tymczasowy (?) - ten z TEMP.USER z końcówką 003. Skanowałem Spybotem i Kasperskim i komputer jest czysty, a po użyciu konsoli odzyskiwania Recovery już żadne konta się nie tworzyły i mam takie jakie napisałem, więc wątpie żeby to była wina jakiś wirusów czy infekcji. Widzę, że mimo wszystko mój problem wydaje się dość trudny do rozwiązania... Mam nadzieje, że komuś w końcu uda mi się pomóc.

///

Już problem został rozwiązany. Proszę moderatora/administratora o zamknięcie tematu, a nawet jego usunięcie, bo jak się okazało zarówno temat jak i sam problem został nieprecyzyjnie nazwany i opisany.

W temacie: Konta tymczasowe, problem z kontami użytkowników XP

30 03 2010 - 15:31

czy jest to problem nie do rozwiązania?