- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Szemot
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 601
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Vista 64bit PL
0
Neutralna
Moje tematy
Jak puścić dzwięk Dolby Digital z gry do amplitunera
06 11 2008 - 23:42
Domyślam sie że to kwestia ustawień w systemie albo w sterowniku do karty muzycznej. Jesli chce ogladac film to właczam w karcie wyjscie cyfrowe, lacze coaxialnym kablem z amplitunerem i wszystko ladnie śmiga. A co jesli mam gre z dzwiękiem w standarcie Dolby Digital. Czy istnieje jakakolwiek szansa żeby amplituner to zdekodował czy taki juz los graczy, ze sa zdani na dekodowanie przez karte muzyczną ?
Gry a Vista 64 bit
06 11 2008 - 23:39
Mowa np o grze Sim City 4 Deluxe. Miło sie grało jakis czas temu w ta grę. teraz chcac ja zainstalowac pojawia sie komunikat, ze gra przystosowana jest do systemu 32 bitowego a ja mam 64 bitowy. Pół roku temu instalce nie przeszkadzał mój system choc ten sam. Czego moze byc to przyczyna i jak odpalić moją gre ??
Problem z programami 32bi na Viscie 64 bit
06 11 2008 - 23:37
Mam viste 64 bitową ale wiekszośc programów jest 32bitowych. Niektóre jak np Mks Vir wogóle sie nie chce uruchomic i rozumiem to. Ale są niektóre jak np WinRar badz Jetaudio które instaluja sie i działaja dobrze ale nie do konca. Zwykle gdy myamy zainstalowanego Winrara to kliknąwszy prawym na folderze pojawiaja sie opcje jak chcemy spakowac plik badz uzywajac Jetaudio kliknąwszy prawym na folder z muzyką to pojawiaja sie opcje odtwarzania. A w Viscie 64 bit nie ma tych opcji mimo ze programy działaja oprócz tego dobrze. Czy jest jakis sposób żeby to działało tak samo jak na XP ?? Domyslam sie ze to dotyczy kazdego programu ktory dodaje cos do paska pojawiajacego sie po kliknieciu prawym od myszy.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Szemot
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość