Skocz do zawartości

Sup Sis feggit meggit xoxo

OFFLINE Ostatnio: 25 03 2013 07:46
-----

Moje posty

W temacie: 16 gigowy pendrive nie mieści 9 gigowego pliku ;-;

22 03 2013 - 20:36

Nie uczę się rzeczy o komputerach więc się ździwiłem, że opis nie zgadza się z możliwościami tego sprzętu. Przeformatuje go na NTFS lub exFAT po prostu klikając prawym>formatuj bez konieczności używania różnych programów? I jeszcze jeśli masz czas to chętnie poczytam czym jest to spowodowane (to, że FAT32 jest jakiś gorszy).

W temacie: Brak transferu danych przy poprawnym połączeniu do sieci. W czym problem?

19 03 2013 - 18:21

Oryginalny Windows 7 Home Premium 64 bitowy. Sprawdzałem w innych aplikacjach np. windows update. Też nie działa.

W temacie: Brak transferu danych przy poprawnym połączeniu do sieci. W czym problem?

19 03 2013 - 15:47

Stwierdzam to na podstawie tego, że nie moge korzystać z żadnej przeglądarki. Po włączeniu przeglądarki pojawia się komunikat, że jest kiszka( w operze np. treść tego komunikatu to " nie można odnaleźć serwera" ). Mam w domu 3 komputery podpiete do jednej sieci. Internet mi nie działa po formacie, czyli można śmiało przypuszczać, że przyczyną są jakieś ustawienia internetowe, które po formacie przepadły. Co mogę jeszcze dodać do opisu? Przed formatem działa, po formacie nie działa. Internet w pozostałych 2 kompach bez zmian.

W temacie: Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

18 03 2013 - 20:06

Przepraszam za marnowanie twojego czasu Pawle315, ale zrobiłem już format. Mam teraz problem z konfiguracją połączenia internetowego więc jeżeli będziesz chciał pomóc takiemu potworowi jakim jestem ( i umiał) to założyłem temat Połączenie sieciowe jest "ok" ale w praktyce nie działa. - Konfiguracja sieci i routery Forum

W temacie: Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

17 03 2013 - 16:51

Dziękuję za pomoc ale jak teraz na to wszystko patrzę, to nawet jeżeli udałoby się wyeliminować wszystkie problemy, usunąć wirusy to mam po prostu za dużo syfu na tym kompie. Zrobię formata.