Skocz do zawartości

Zdjęcie

Subwoofer pewien drażniący problem i jaka karta dźwiękowa?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 PCS-KING

PCS-KING

Początkujący

• 49 postów

Napisano 27 08 2008 - 22:50

Witam od 26godzin jestem posiadaczem głośników ModeCom MC 9860,i mam pewien drażniący problem otóż słyszę jakby coś w subwooferze latało i zdaje mi się
że ten leciutki hałas wywołuje taka siateczka,i kieruje tutaj pytanie czy można to jakoś zlikwidować czy jest to po prostu normalne???

I mam kolejne pytanie czy subwoofer powinien próbować wydawać dźwięki takie jak z satelitek???bo mi się zdaje że nie a on właśnie próbuje to robić.Da
sie jakoś temu zapobiec???

I kolejne :).Czy głośniki komputerowe mogą się spalić???Bo mojemu koledze jak podłączył wieże to mu się spaliły

Mógł by mi ktoś też doradzić jaką kartę dźwiękową kupić do tych głośników i ile taka karta by mnie wyniosła.

• 0

#2 Celdur

Celdur

Republic of Gamers

• 6 100 postów

Napisano 28 08 2008 - 15:00

A dobrze podłączyłeś te kolumny? :) Może subba, do złego kanału podpiąłeś.

• 0

#3 PCS-KING

PCS-KING

Początkujący

• 49 postów

Napisano 28 08 2008 - 15:11

Witam od 26godzin jestem posiadaczem głośników ModeCom MC 9860,i mam pewien drażniący problem otóż słyszę jakby coś w subwooferze latało i zdaje mi się
że ten leciutki hałas wywołuje taka siateczka,i kieruje tutaj pytanie czy można to jakoś zlikwidować czy jest to po prostu normalne???

Tego problemu już nie posiadam,subwoofer chyba się trochę "wygrał" i już tego hałasu niema (z czego jestem bardzo zadowolony :))

A dobrze podłączyłeś te kolumny? biggrin.gif Może subba, do złego kanału podpiąłeś.

Raczej nie wszystko podpinałem zgodnie z instrukcją.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych