Ja ze swojej strony graczom z natury "szachisty" polecam GooooooRąco :
1)Warcraft 3 + Frozen Throne - Strategia w elementami cRPG (milo jest patrzec jak jeden Mistrz Ostrzy na LvL 10 wycina cala osade Elfow / ludzi / nieumarlych)
Bardzo dobra fabula ! (swiat:
fantastyka)
2) Fallout 1 i 2 (faworyt) wspaniale cRPG! klimat (War , War never changes) + grywalnosc + nieskomplikowanie + umiejetnosci , profity + mnogosc broni (piesci , wlocznie , noze , pistolety , karabiny , dzialka , wyrzutnie rakiet , bron plasmowa ( pistolet na baterie sloneczne roxor) + nieliniowosc + wzajemne nawiazania do obu czesci ! =Fallout 1 Fallout 2 - cRPG idealne
Postnuklearny swiat (malo jest takich gier)Jesli uwazasz sie za prawdziwego cRPG maniaka jeśli nie grales w Fallouta przestan sie tak nazywac...
3)Diablo 2

! (swiat:
fantastykaNiiiesamowita ilosc broni , klimat , mnogosc roznorakich poczwar do ubicia MULTIPLAYER! , nie potrzebuje super kompa
4)Gothic 1 ( Gothic 2 nie przypadl mi do gustu ) (swiat:
Fantastyka)
Klimat , postac , kazdy zna ta gre cRPG trzeciej osoby super system rozwoju postaci ,FABULA !
5)Settlers 3-4 (strategia)
Stosunkowo latwa, fabuly nie znam wprawdzie nie przyciagnela mnie na dlugo
6)Cultures 2 (strategia)
Podobna do Settlersow grafika , wspanialy system handlu , ogolnie system gry i ilosc rodzajow jednostek (surowcow)
mysle ze wyczerpalem temat
Opanuj się z tymi emotami.
Kolejne takie posty będę kasował.
Wasacz
Użytkownik Wasacz edytował ten post 13 02 2007 - 15:44