Sterownki do grafiki jak je dograc w Windowsie XP
Rozpoczęty przez
lukasz2511
, 10 06 2007 15:55
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 10 06 2007 - 15:55
Witam goraco wszystkich mam taki maly problemik a mianowicie taki iz gdy sformatuje komputer i instaluje Windowsa XP instaluje sie samemu sterowniki do moiej grafiki Raqdeona 9200 i gdy chce dograc orginalne nowsze sterowniki to caly komputer zaczyna mi sie mulic tak jak by sie te serowniki ze soba gryzl i nie wiem co amm zrobic zeby po dograniu wszystko bylo dobrze bardzo prosze o pomoc z gory naprawde dziekuje
Napisano 13 06 2007 - 21:41
Jestem posiadaczem Radeona 9200 SE 64/64 +Tv Out ...
1. Piszac o sprzecie sprecyzuj go... dlatego ze róznorodność wersji jest istotna...
2. Dziwne ze XP sam instaluje sterowniki... do 9200... chyba jakis nowy service pack albo cos.. bo mi nie istaluje
3. Sciagnij sterowniki OMEGA... albo te z www.ati.com po instalacji... ustaw wybrana rozdzielczosc i odswierzanie...
mimo ze sie muli nie klikaj po 50 razy w ten sam przycisk/ikonke uruchom komp ponownie.. zainstaluj DirectX9.0c...uruchom komputer z 3 razy (u mnie 3 pomagaja zanim przestanie sie mulic).
1. Piszac o sprzecie sprecyzuj go... dlatego ze róznorodność wersji jest istotna...
2. Dziwne ze XP sam instaluje sterowniki... do 9200... chyba jakis nowy service pack albo cos.. bo mi nie istaluje
3. Sciagnij sterowniki OMEGA... albo te z www.ati.com po instalacji... ustaw wybrana rozdzielczosc i odswierzanie...
mimo ze sie muli nie klikaj po 50 razy w ten sam przycisk/ikonke uruchom komp ponownie.. zainstaluj DirectX9.0c...uruchom komputer z 3 razy (u mnie 3 pomagaja zanim przestanie sie mulic).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych