Sterowniki
Rozpoczęty przez
..::RONNIE::..
, 12 11 2007 21:14
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 11 2007 - 21:14
Mam problem, tuninguje swojego Sonego Ericssona i rzeby to robic trzeba go wlaczyc w specjalnym trybie trzymajac wcisniete "c", na XP instalacja sterownikow wyglada tak: podlaczam telefon w tym trybie wykrywa nowe urzadzenie, ale nie utrzymuje go w tym trybie bez sterow i zaraz sie kom wlacza ale nic pokazuje sie komunikat i instalujemy stery
nastepnym razem juz utrzymuje w tym trybie ale z wista jest problem bo gdy telefon jest "w trybie" to ok pokazuje nowy sprzet ale telefon sie wlacza i okienka z instalacja sterownikow znika a pojawia sie jakas tam instalacja w trayu pokazujaca przebieg ze sie nie powiodlo, tak samo w menadzeze urzadzen podlaczam telefon "w trybie" to pokazuje nowe urzadzenie usb flash a telefon sie lwaczy i znika a powinno pozostac, prosze o pomoc gdyz inaczej nie da sie tuningowac, moj kumple ma w810i i mu sie jakos samo wgralo ja mam k750i@w800i ale powinno tez sie wgrac, blagam o pomoc, napisalem dokladnie caly problem mysle ze mi ktos pomoze
Napisano 12 11 2007 - 21:43
sory ze w temacie ale potrzebuje pomocy!!!WITAM! od dzisiaj rana od wlaczenia mojego laptopa monitor strasznie daje po oczach!nie wiem co sie stalo kompa mam od miesiaca wszystko bylo ok!teraz jest bardzo jasny obraz! co to moze byc??dodam ze awaria ta wystepuje ok 20sek po wlaczeniu wszystko jest ok za po jakies pol minuty robi sie jasny! masakra mam karte graficzna ATI ale nic przy niej nie grzebalem!
!pomocy!!!dodam ze jest to laptop toshiba a210-135!
! system vista
Napisano 16 11 2007 - 20:37
blagam o pomoc bardzo mi zalezy
Napisano 16 11 2007 - 22:35
amaru..........kup sobie ciemne okulary.......lub poprzestawiaj cos w kontrascie monitora lub zmien stery od grafy..........mialem ten sam problem i stery go wyjasnily.....fakt ze mialem ten problem na PeCecie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych