Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sterownik do Realtek High Definition Audio

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Anania

Anania

Początkujący

• 44 postów

Napisano 26 03 2008 - 13:38

Mam problem z zainstalowaniem sterownika. Próbowałam kilku, ale za każdym razem pojawia się komunikat, że instalacja nie może zostać ukończona, poniważ pojawił się błąd 0001.

• 0

#2 Daniel W.

Daniel W.

Stały użytkownik

• 259 postów

Napisano 26 03 2008 - 13:51

Masz tutaj najnowszą wersje tych sterowników,sprawdz czy pomoze....ew ...było pewna opcja w Biosie ... hmm nie pamiętam jak to się zwało ...Wejdz do Biosu...Prawdopodobnie masz ustawione na Ac 97'... Wybacz za niekonkretną odpowiedz,ale nie mam jak teraz tego sprawdzic,jak wróce do domu i sprawdzę,wyedytuję ten post...

pozdrawiam
Daniel

P.S oto link : http://pl.unidownload.com/filedownload-Rea...-Audio_557.html
P.S 2 w komentarzach zaywazyłem taki sam błąd jak twój...

• 0

#3 Anania

Anania

Początkujący

• 44 postów

Napisano 26 03 2008 - 14:28

A gdybym tak użyła innego sterownika (tzn. innego producenta)?
  • 0

#4 Daniel W.

Daniel W.

Stały użytkownik

• 259 postów

Napisano 26 03 2008 - 14:59

Jeżeli są własnie do tego,to mozna by :sciana:...Czepiaj sie wszystkich rozwiązan,ale najbardziej,lub najpiewr sprawdził bym ten bios..Narazie tylko wejdz i go ogladnij :),jezeli nie zmienisz nic,z systemem nie stanie sie nic:),moze odnajdziesz te pozycje ...
pozdrawiam

Moze także inni się wypowiedzą?.Sam nie jestem pewien rozwiązania,SPECJALIŚCI PISZCIE!
  • 0

#5 Anania

Anania

Początkujący

• 44 postów

Napisano 26 03 2008 - 16:39

Nie mam czegoś takiego w BIOS.

W Dodaj/Usuń programy znalazłam: HD Audio Driver Package KB888111 i Realtek HD Driver. Czy to oznacza, że sterownik jest zainstalowany?
Dźwieku nie ma a w ustawieniach jest napisane,że nie ma urządzenia audio i należy zainstalować sterowniki.

Zrobione. Należało usunąć z Dodaj/Usuń programy: HD Audio Driver Package KB888111 i Realtek HD Driver a później zainstalować sterownik.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych