Mam problem z zainstalowaniem sterownika. Próbowałam kilku, ale za każdym razem pojawia się komunikat, że instalacja nie może zostać ukończona, poniważ pojawił się błąd 0001.
Sterownik do Realtek High Definition Audio
Rozpoczęty przez
Anania
, 26 03 2008 13:38
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 03 2008 - 13:38
Napisano 26 03 2008 - 13:51
Masz tutaj najnowszą wersje tych sterowników,sprawdz czy pomoze....ew ...było pewna opcja w Biosie ... hmm nie pamiętam jak to się zwało ...Wejdz do Biosu...Prawdopodobnie masz ustawione na Ac 97'... Wybacz za niekonkretną odpowiedz,ale nie mam jak teraz tego sprawdzic,jak wróce do domu i sprawdzę,wyedytuję ten post...
pozdrawiam
Daniel
P.S oto link : http://pl.unidownload.com/filedownload-Rea...-Audio_557.html
P.S 2 w komentarzach zaywazyłem taki sam błąd jak twój...
pozdrawiam
Daniel
P.S oto link : http://pl.unidownload.com/filedownload-Rea...-Audio_557.html
P.S 2 w komentarzach zaywazyłem taki sam błąd jak twój...
Napisano 26 03 2008 - 14:28
A gdybym tak użyła innego sterownika (tzn. innego producenta)?
Napisano 26 03 2008 - 14:59
Jeżeli są własnie do tego,to mozna by
...Czepiaj sie wszystkich rozwiązan,ale najbardziej,lub najpiewr sprawdził bym ten bios..Narazie tylko wejdz i go ogladnij
,jezeli nie zmienisz nic,z systemem nie stanie sie nic:),moze odnajdziesz te pozycje ...
pozdrawiam
Moze także inni się wypowiedzą?.Sam nie jestem pewien rozwiązania,SPECJALIŚCI PISZCIE!
pozdrawiam
Moze także inni się wypowiedzą?.Sam nie jestem pewien rozwiązania,SPECJALIŚCI PISZCIE!
Napisano 26 03 2008 - 16:39
Nie mam czegoś takiego w BIOS.
W Dodaj/Usuń programy znalazłam: HD Audio Driver Package KB888111 i Realtek HD Driver. Czy to oznacza, że sterownik jest zainstalowany?
Dźwieku nie ma a w ustawieniach jest napisane,że nie ma urządzenia audio i należy zainstalować sterowniki.
Zrobione. Należało usunąć z Dodaj/Usuń programy: HD Audio Driver Package KB888111 i Realtek HD Driver a później zainstalować sterownik.
W Dodaj/Usuń programy znalazłam: HD Audio Driver Package KB888111 i Realtek HD Driver. Czy to oznacza, że sterownik jest zainstalowany?
Dźwieku nie ma a w ustawieniach jest napisane,że nie ma urządzenia audio i należy zainstalować sterowniki.
Zrobione. Należało usunąć z Dodaj/Usuń programy: HD Audio Driver Package KB888111 i Realtek HD Driver a później zainstalować sterownik.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty