Witam Wszystkich Bywalców Forum:
Przejdę do rzeczy kolega wczoraj kupił starego laptopa(na laptopach w ogóle się nie znam)a on jest naprawdę bardzo stary i po formacie potrzebuje sterowników od grafiki i płyty głównej, jeśli ktoś ma podobną kosiarkę lub wie skąd można ściągnąć to poproszę o linki:
Grafika:NeoMagic MN2200 MagicMedia 256
Płyta gł:IBM 2635HGO
Kolega potrzebuje te sterowniki do jutra ponieważ przed 20.00 ma pociąg jedzie do Francji do pracy(w święta:-( jeśli ktoś będzie w stanie je podać będę naprawdę bardzo wdzięczny).
Z góry dziękuje i przy okazji chciałbym życzyć każdemu zdrowych i pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku.Pozdrawiam.
Ryba 1983
Stary laptop
Rozpoczęty przez
ryba1983
, 24 12 2007 19:38
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 12 2007 - 19:38
Napisano 24 12 2007 - 21:09
Sorry system to oczywiście 98 a co do marki to IBM ThinkPad tak jak pisałem wcześniej
to stary laptop HDD ma 776mb ram 4x16mb a co do linków to właśnie też znalazłem te dwa ale w pierwszym linku stery nie pasowały a w drugim trzeba zapłacić żeby je ściągnąć.Może masz jeszcze jakieś inne linki???Dzięki za szybką odpowiedź.
to stary laptop HDD ma 776mb ram 4x16mb a co do linków to właśnie też znalazłem te dwa ale w pierwszym linku stery nie pasowały a w drugim trzeba zapłacić żeby je ściągnąć.Może masz jeszcze jakieś inne linki???Dzięki za szybką odpowiedź.
Napisano 25 12 2007 - 03:38
Taka stronke jeszcze znalazlem i TĄ tez, do plyty glownej nic google nieznajduje, proponuje zebys poszukal na allegro osobe ktora ma takiego laptopa i poprosic ja zeby ci sterowniki wyslala na maila jak te niebeda dobre, troche sie naszukalem ale nic sensownego znalezc niemoge albo stronki co odsylaja do tamtej platnej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych