Procesor Sempron 2200+ chodzący stabilnie u mnie jako 2800+ - czyli 2Ghz ! Do tego dorzucam za darmo świetny cooler Xilence, tak że normalnie pracujący proc ma ok. 43 C, w stesie 47 C. tak więc mogę śmiało napisac, ze to procesor sprawny na 137% czemu ? patrz obrazek niżej… Oczywiście procesor bez rzadnych ukruszeń, przebarwień, uszkodzeń, z prostymi nóżkami. Cena 90 zł
Płyta: Asus A7V880 - szczegóły techniczne opisane tutaj opis płyty, łączne z opinią 10/10, płyta ma pewien mały feler, mianowicie jakiś rok temu nagle przestała działać w niej karta muzyczna, nie mam pojęcia czemu, mi jakoś to nie przeskadzało, bo miałem kartę Soundblaster Live!, której zacząłem używać zamiast tej zintegrowanej na płycie, zintegrowaną wyłączyłem w biosie,kartę muzyczną SB LIVE! dorzucam gratis do płyty. Wszystko gdziała sprawnie i stabilnie ! Cena 90 zł
512MB ddr 400Mhz Kingstone - dobra markowa pamięć, nic dodać nic ująć Cena 70 zł
HIS Radeon 9550 128MB/128bit - bezawaryjna praca, jako że oryginalna karta miała tylko chłodznie pasywne, które było dość gorące to zamontowałem na niej wiatraczek wspomagający chłodzenie. Dobrze pociagnie starsze gierki ! Cena 80 zł
Prócz tego moge dorzucić oryginalne boxy z procka,płyty,karty graficznej, instrukcje, panel tylni płyty gł, sterowniki i jakieś tam inne badziewia
Wszystko do kupy 330 zł Napisz mi PW jeśli jesteś zainteresowany. Albo też pytaj przez GG 9146883, często jestem niewidoczny, zawsze wieczorami (21+)
Zdjęcie z Everesta pokazujące podkręconego procka oraz informacje o ramie i płytce.

Sprzedaję bo kupiłem nowy sprzęt (patrz moje posty)
Moge sprzedać całość lub osobno, choć wolę sprzedać cały zestaw i nawet coś uciąć z ceny.
Podoba Ci się ale czegoś jeszcze szukasz ? Możemy się dogadać ! Jeśli ktoś weźmie całość to na pewno spuszczę z ceny, przecież tu chodzi o Twoją i moją satysfakcje...
Preferuję odbiór osobisty, moge sprzęt za darmo zawieść gdzieś w Katowicach, albo za symboliczne 10zł (to mniej niż poczta by zjadła, a do tego bezpieczniej i szybciej niż PP) zawieźć samochodem do Chorzowa, Rybnika, Gliwic, Dąbrowy Górniczej, Sosnowca, Będzina, Czeladzi, Mikołowa itp miejsc blisko Katowic.