Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sprzedam] GRA Battlefield 2142 + wypasione konto

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 comett

comett

Nowy

• 2 postów

Napisano 14 11 2007 - 19:26

Witam. Mam do sprzedania oryginalną grę Battlefield 2142. Oczywiście w skład zestawu wchodzi pudełko, instrukcja z unikalnym kluczem oraz płytka. [Przepraszam za brak zdjęcia]

Myślę, że tego tytułu nie trzeba przedstawiać - klasa sama w sobie. Grę posiadam od grudnia/stycznia 2007 roku. Z płytką nigdy nie było żadnych problemów. Gorąco polecam !
Dodatkowo mam do sprzedania konto do tej gry.

Nick - bullZeye_adi (pod takim nickiem należy szukać statystyk na stronce EA). 58 000 punktów daje 4 500 miejsce na świecie na 320 000 graczy. Oczywiście wszystkie unlocki są dostępne. Ranga to Brigadier General a więc najwyższa dla przeciętnego śmiertelnika. Najwięszką zaletą tego konta jest PIERWSZE miejsce w kraju snajperką (Morretti) - 8320 zabójstw w stosunku do 233 zgonów daje K/D równe 35.71. Dzięki temu konto jednocześnie jest na 16 miejscu na świecie.

Warto również wspomnieć o licznych odznaczeniach (267 złotych medalach, 171 srebrnych i 121 brązowych i wielu innych) jak i o drugiej pozycji w kraju bronią podręczną (Pereira) i wielu innych dobrych miejscach innymi broniami i pojazdami.

Na polskiej scenie konto jest rozpoznawalne przez wielu rodaków i cieszy się popularnością. Jeszcze raz gorąco polecam.

Sugerowana cena: 70 zł

KONTAKT GG: 2326416 lub mail

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych