Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sprzedam] Fajny zestaw komputerowy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 skibenz

skibenz

Nowy

• 2 postów

Napisano 10 01 2009 - 18:49

Witam.

Sprzedaję mój komputerek, bardzo się do niego przywiązałem... no ale trzeba pomyśleć nad czymś lepszym

Athlon 64 2x 2.2Ghz Brisbane 4200
- Spisuje się całkiem fajnie, jak do takiego zestawu, to jest w sam raz. Do tego chłodzenie BOX.
Gigabyte GA-M61P-S3 AM2
- Dobra, markowa płyta główna. Obsługuje procesory jedno i dwurdzeniowe. Cztery sloty na ram DDR2 czyli ram szybki i tani.
Galaxy 7600GS GeForce 7 Series
- najlepsza karta z serii 7600 produkcji firmy Galaxy, która znana jest z produkowania tanich i dobrych kart graficznych. Karta ta jest także przeznaczona do OverClockingu. Posiada b. dobre chłodzenie Zalman.
2x Goodram DDR2 1GB 667MHz (Dual)
- Dobra firma, fajne osiągi. Ram pracuje w systemie Dual-Chanel, który obsługuje płyta gł. Dual czyli ram p
Seagate 160GB Barracuda S-ATA. -NIE SPRZEDAJĘ
- Szybki dysk, jak dla mnie o spokojnie wystarczających parametrach i pojemności.
Modecom FEEL3.
- Nie nie, to nie jest FEEL1 znany z niestabilności oraz szybkiego padania. Jest to całkiem ciekawy zasilacz w tej klasie. Kupiłem go, gdy potrzebowałem więcej mocy do dwurdzeniówki.
Obudowa Tracer.
- Obudowa w stanie raczej dobrym, wszystkie części w środku są w jak najlepszym stanie. Przedni panel oderwany przypadkowo (ładnie przyklejony), nie było to kopanie w obudowę po jakimś szoku wywołanym atakiem złości przez grę. Naklejona naklejka "Pod napięciem"

Info ode mnie:
Sprzęt jest w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym.
Wszystko ładnie chodzi, fajnie się na nim gra i pracuje.
Niedawno kupiłem tą kartę graficzną. Przykładowo COD4 chodzi na wysokich i dużej rozdziałce.
COD5 już raczej na małych ustawianiach, ale to wymagająca i nowa gra. GRID śmiga ładnie.

Realna cena poniżej której nie zejdę to 500zł.

Pozdrawiam.

• 0

#2 skibenz

skibenz

Nowy

• 2 postów

Napisano 12 01 2009 - 21:58

Pełen komplet!
Zapraszam na licytacje od złotówki na allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=528640920

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1