Skocz do zawartości

Soplica

OFFLINE Ostatnio: 21 04 2016 21:08
-----

Moje posty

W temacie: Komputer się nie uruchamia - ClassPNP.sys

22 10 2015 - 15:25

@ Odświeżam.

20 10 2015 - 19:18

Okej wracając do mojego problemu... Wypaliłem ten Gparted na płytce. Przetestowałem go jeszcze na starym kompie i tam momentalnie po załadowaniu programu wyświetliły mi się partycję, a na tym nowym komputerze, gdzie mam problem z jego odpaleniem program niby bez problemu się załadował, ale na pasku programu pisało ciągle "Searching /dev/sda partitions. Czekałem 2 godziny i nic się nie zmieniło i dałem sobie spokój.

19 10 2015 - 19:55

Witam mam problem z komuterem.Komputer po włączeniu się gdy załaduje się pulpit po minucie wyskakuje mi niebieski ekran i napis jak czytałem na internecie to prawdo podobnie jest do wymiany ram lub dysk twardy.Nie jestem jakimś informatykiem i nie znam się na takich rzeczach i niewiem co wymienić ram czy dysk twardy więc zwracam się o pomoc do was.Mogę udostępnić zdj tego ekranu

Może byś tak założył nowy temat a nie za przeproszeniem się wpier**lasz.

19 10 2015 - 15:59

ściągasz w iso potem wypalasz na CD lub DVD, następnie ustawiasz w komputerze w BIOS-ie aby pierwszy odczyt był z nagrywarki.

Robiłeś kiedyś reinstalację systemu i czy masz ustawione że po włączeniu komputera i odczycie BIOS-sa pierwszy odczyt jest z nagrywarki.

To jest tak jakbyś inbstalował na nowo Windowsa.

Robiłem, no to jak jest tak samo jak w przpadku instalacji na nowo windowsa to powininenem sobie poradzić ;p

19 10 2015 - 00:28

Czyli mam wypalić ten program na płytce CD/DVD i potem tak samo jak w przypadku formatowania komputera robić?