Skocz do zawartości

Zdjęcie

Shoutbox

• Zamknięty Temat jest zamknięty
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 ikslawok

ikslawok

Początkujący

• 27 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:01

:wink: Ha i widzisz tu żes mnie zaskoczył

Co do szczeniaka - bardzo mozliwe ze to co piszesz jest prawda, nie zaprzeczam. Jednak nie nawidze jak ktos o mnie mowi w ten sposob. To tak jakbys wlasnie myslal ze jestem najgorszy, ze mozna mna pomiatac i robic ze mna wszystko co Ci przyjdzie na mysl

szczeniak - młody nie doświadczony, nie chodziło mi ze jesten najgorszy (ludzie mnie zle rozumieją)

Ciezkie dziecinstwo... Hmm... Musze Ci powiedziec ze sie tego nie spodziewalem Wink Raczej ciezkie chwile w dziecinstwie...

tak się mówi nie koniecznie trzeba dostac klockiem w głowe aby było cięzkie tylko wlasnie pooprzez takie sytuacje

Chociaz sadze ze dzieciakiem to ja juz nie jestem... Mozna tak mowic o moim 2-letnim bracie.

nastolatek

Zamykamy ten cięzki chodz pouczający temat :!:

• 0

#22 paul08

paul08

Początkujący

• 61 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:04

No to zeby bylo wszystko OK - zgoda?? :D :wink:

• 0

#23 ikslawok

ikslawok

Początkujący

• 27 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:06

Luz , zgoda. ykoops przyszedł pozamiatał :D
  • 0

#24 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:14

podpisuje sie pod dstanem :wink: Chrono nie powinienes pisac w taki sposób i pokazywac jaki to Ty jestes juz o wiele bardziej doswiadczony starszy i madrzejszy :? nie zgadzam sie z tym co wypisujesz.. wiek nie swiadczy o dojrzałosci :wink: 8) gdybys zeczywioscie był taki dojrzały jak próbujesz to wszystkim pokazac to nawet nie zaczynałbys tej pustej głupiej dyskusji.. zreszta pytanie.. jak Ty po wypowiedziach mozesz stwierdzic jaki kto jest ? :| skad Ty wiesz jak on zachowuje sie na codzien.. przeciez go nie znasz

ten post nie ma na celu nikogo ponizyc ani obrazic ( jesli jednak tak sie stałoto PRZEPRASZAM i wyrazam skuche ) wiec prosze mi nie wyjezdzac z tekstami kytyki ..to tylko moje zdanie ..
  • 0

#25 SkooRo

SkooRo

Początkujący

• 22 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:17

Luz , zgoda. ykoops przyszedł pozamiatał :D

Cieszę się :), tak trzymać panowie!
...
Jeszcze jak mi Katarina odpuści za tę czarną skórę to zapanuje pokój i pełna harmonia. Kasiu wybacz :oops: ale sama wiesz, że ten strój, nastrój, świece i łańcuchy... nie mogłem się powstrzymać od napisania, że cudnie wyglądasz :roll:
  • 0

#26 ikslawok

ikslawok

Początkujący

• 27 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:27

Dzięki Tobie mozemy teraz zacząć pisać na poziomie i o poglądach :mrgreen:

wiek nie swiadczy o dojrzałosci

tu się droga koleżanko z Tobą nie zgadzam :mrgreen: z latami człowiek przezywa rózne emocje , boryka sie z problemami dzieki temu dojrzewa pod pewnym kątem a czas chodz pojęcie względne ma tu wielkie znaczenie bo to róznica pomiędzy (wezmy dla przykładu) 20 lat a 40 lat

jak Ty po wypowiedziach mozesz stwierdzic jaki kto jest ?

tutaj czyms was zaskocze, gdy wziąsc wszystkie ludzkie zachowania, ich odpowiedzi na pytania oraz poglądy mozna wywnioskowac pewien schemat, kazdy jest inny ale jak to jest ze mają wspólne zainsteresowania ? kombinacja doświadczenia i upodoban np. są 3 osoby które ukradły jedzenie (głód ich do tego zmusił , to taki przykład) pierwsza osoba bedzie miała poczucie winy, druga to oleje a trzeciej sie to spodoba niewidze czwartej opcji i to jest ten schemat, moze trudno to wytłumaczyc ale po dłuzszym zastanowieniu wiekszosc staje sie zrozumiałe.
Dawajcie poglądy 8) bądzie wyrozumiali i tolerancyji :mrgreen:
  • 0

#27 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 03 05 2006 - 22:37

heh z dstanem juz luz... jeszcze zeby ze mna chcial sie tak pogodzic :D zwłaszcza ze wakacje sie zblizaja i czesciej bedziemy sie na dworze spotykali :)
takie moje skromne 18-nastkowe zyczenie....
  • 0

#28 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 03 05 2006 - 23:03

"(wezmy dla przykładu) 20 lat a 40 lat "

chrono piszac o tym ze wiek nie swiadczy o dojrzałosci miałam na mysli róznice miedzy Toba a Dawidem :D czyli 5-6 lat a nie 20.. zreszta Ty tez jestes szczyl tyle ze troche wiekszy i bardziej pokopany przez zycie :wink: 8) :mrgreen:

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych