Skocz do zawartości

Sheep

OFFLINE Ostatnio: 11 01 2007 11:36
-----

Moje posty

W temacie: [www] Nie Dziala Mi Stronka

10 01 2007 - 18:16

Mam najnowsza wersje FireFoxa Internet Explorer 7.0 tymi uruchamiam przegladarkami i nic nie mozna wlaczyc. Wogóle wlaczasie powoli wolno strasznie wolno a na koniec pisze:

Serwer www.silkroadonline.net zbyt długo nie odpowiada.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z
Internetem.

Nic z tego nie jest prawdziwe nie wiem juz sam dlaczego tak samo mam w CoD 2 gram juz ponad 1 rok i sie jeszcze nie zpotkalem z takim moim przypadkiem no gram 3-10 min na 30-70 ping i nagle wzrasta mi do 999. Zrobilem formata nawet calogo kompa i tak samo :P :P

10 01 2007 - 17:37

wiesz wszystkie stonki mi sie normalnie uruchamiaja a ta ;/ niechce mi sie wlaczyc a na wszystkich przegladarkach uruchamialem

10 01 2007 - 17:30

mozesz mi podac linka z ta wtyczka ? :D bardzobym byl Ci wdzieczny

W temacie: Nieprawidłowa praca systemu WxP :/

01 01 2007 - 19:03

Wejdz tak START->URUCHOM->(wpisz) msconfig->OK->USŁUGI-> odznacz wszsytkie uslugi zatrzymane mozesz tez odznaczyc te dzilajace tylko zebys czegos nie skopal, a w nastepnej zakladce URUCHAMIANIE mozesz odznaczyc te porgramy ktore nie chesz zeby sie uruchamialy na koniec wcisnj ZASTOSUJ i OK

<_<

W temacie: Xp nie widzi napędu DVD

01 01 2007 - 18:34

DVD sie spalilo tez tak moj brejdak spalil 3 CD/DVD-Romy
jak masz na gwarancji to pojdz tam gdzie kupowales i niehc Ci nareperuja czy wymiena