Witam, jakiś czas temu braciszek poprosił mnie to ściągniecie mu bajki. Znalazłem ją na pobieraczek.pl. Dokonałem rejestracji ( to był warunek by ściągnąć ), nie dość ze nie mogłem nic pobrać to kilka dni temu przeszła mi wiadomość na pocztę ze jestem winny serwisowi pobieraczek.pl kwotę 94.80. I tak miesięcznie usługa kosztuje 7.90 a ważność jest 12 miesięcy. Żeby wykupić usługę trzeba wybrać bank i podać swoje dane ( sprawdzałem ). I moje pytanie brzmi czy ktoś korzystał z tego serwisu i czy to jest jeden wielki pic na wodę i ludzi chcą zrobić w konia, czy to może jest prawda (raczej w to wątpię bo ja nic nie kupowałem a brat nie zna hasła, łącznie logowałem się 4 razy jak dobrze pamiętam) pomocy bo nie wiem czy to zignorować czy brać na poważnie. pozdrawiam
Serwis pobieraczek.pl
Rozpoczęty przez
kubek2232
, 11 05 2011 22:01
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 05 2011 - 22:01
Napisano 11 05 2011 - 22:02
Tyle raz był poruszany ten temat... Zobacz:
http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&biw=1680&bih=896&q=pobieraczek+oszustwo&aq=4&aqi=g10&aql=&oq=pobieraczek
Ja bym na Twoim miejscu olał.
PS: Nawet nie wiedziałem że on jeszcze istnieje
http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&biw=1680&bih=896&q=pobieraczek+oszustwo&aq=4&aqi=g10&aql=&oq=pobieraczek
Ja bym na Twoim miejscu olał.
PS: Nawet nie wiedziałem że on jeszcze istnieje
Napisano 11 05 2011 - 22:03
Było o tym bardzo głośno. Wystarczy poczytać w necie. pobieraczek.pl to kant i oszust a Ty stałeś się ich kolejną ofiarą
Napisano 11 05 2011 - 22:07
Mnie dawno temu straszyli sądem. Ja o tak się zarejestrowałam. Nic nie pobrałam. Dlaczego tylko tego nie zlikwidowano do tej pory?
Ktoś kiedyś widział ich "firmę" i się zdziwił, bo oni sobie siedzieli przed kompami i wysyłali te e-maile.
Ktoś kiedyś widział ich "firmę" i się zdziwił, bo oni sobie siedzieli przed kompami i wysyłali te e-maile.
Użytkownik Jochnka edytował ten post 11 05 2011 - 22:09
Napisano 11 05 2011 - 22:20
czyli rozumiem ze mam dać sobie spokój???
Napisano 11 05 2011 - 22:22
Tak.
Napisano 11 05 2011 - 22:31
Dzięki wielkie. Nigdy nie słyszałem o tym serwisie i problemach związanych z nim wiec dlatego założyłem ten temat. Jeszcze raz dzięki. temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
Kuba.
A jeszcze jedno ja rejestracji dokonałem ponad rok temu. Wiec do tego czasu komornik by mi pół pokoju wyniósł. Jeszcze raz dzięki. pozdrawiam
Kuba.
A jeszcze jedno ja rejestracji dokonałem ponad rok temu. Wiec do tego czasu komornik by mi pół pokoju wyniósł. Jeszcze raz dzięki. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty