Skocz do zawartości

Zdjęcie

Service Pac 2 vista nie działa - błąd 0xc0190036 762/52537 (comdlg32.dll)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jezierski

Jezierski

Nie truć na gg.

• 351 postów

Napisano 21 08 2009 - 17:46

Witam, tak jak w temacie dobiła mnie aktualizacja od micromiękkich ... . Wczoraj wywaliło mi , czy chce zainstalować SP2 do visty, pomyślałem co mi tam szkodzi, jakby co to odinstaluje sie, wszystko ok, instalacja poszła bez żadnych problemów. Pyta, czy zresetować myśle sobie " a co tam, ide sobie herbate zrobić" no ale postanowiłem bacznie oglądać co się vbedzie działo i stało się ... wszystko normalnie , vista się zaczęła ładować (ten pasek latał) i potem zamiast paneli logowania użytkownika to się na black ekranie ładowały jakies pliki, ale tak było zawsze p;o jakims update od microsoftu, tyljko że tutaj po prostu staje i koniec mam cos takiego

Dołączona grafika 0xc0190036 Dołączona grafika 762/52537 (comdlg32.dll) i koniec :P . Czekałem chyba z 30 minut i nic, resetowałem po kilkanaście razy i nic. Tryb awaryjny nie działa żaden (wiersz polecenia etc. bo się ładuje i też staje (ładowanie inne jakichs pliczków), teraz pisze z visty, którą musiałem zainstalować aby Wam przedstawić problem : P format nie wchodzi w gre mam tam 400 gb danych potrzebnych, czy jest może jakichs sposób aby z poziomu TEGO systemu usunąć tego service packa na tamtej viscie ? : / Pomocy bo to bnarpawde chamskie...mikromiętkie medny : /

• 0

#2 Waldus15

Waldus15

Nowy

• 1 postów

Napisano 28 09 2009 - 18:49

Witam miałem to samo 2x :D zawsze po instalce SP2 dla Visty . Jedyne co możesz zronić żeby odpalić system to płyta z OS i w menu instalatora napraw system a potem nie instalować SP2 :)

• 0

#3 Jezierski

Jezierski

Nie truć na gg.

• 351 postów

Napisano 28 09 2009 - 19:06

1. Nie odkopuj starego tematu.

2. Niestety nie poradziłem sobie z tym w żaden ze znanych mi sposobów, systwem straciłem dane mam , tyle .

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych